Читалището в Бяла Слатина проведе своя годишен концерт, съобщиха от

...
Читалището в Бяла Слатина проведе своя годишен концерт, съобщиха от
Коментари Харесай

Читалището в Бяла Слатина проведе своя годишен концерт /снимки/

Читалището в Бяла Слатина организира своя годишен концерт, оповестиха от локалната администрация.
Винаги се получава неповторимо преживяване, тъй като всички деца и самодейци са невероятни актьори.
Тази година концертът беше в поддръжка на Обществения фонд в Бяла Слатина.
По време на събитието бяха дарени 1500 лева за Фонда. Благодарение на това той ще успее да финансира и 4-те хрумвания, взели участие в Третата покана за кандидатстване. Ще бъдат построени две подиуми за изява на децата- в НУ "Цани Гинчев " и в с. Бъркачево, а Читалищата в Бяла Слатина и Търнак ще обогатят и доразвият своята активност с деца.
Гости на събитието бяха инж. Цветков, Боряна Петкова, Тихомир Трифонов, Ленко Ленков, Красен Кръстев, а доктор Евгения Найденова - шеф на Историческия музей в Оряхово, сервира приветствен адрес от кмета на Община Оряхово Росен Добрев.
От община Бяла Слатина благодарят на децата, родителите, самодейците, Светлина Берова, Валентина Бойбойчева, Росица Маринова, Борислава Иванова, Детелина Крачуновска, Ива Йотова, Пламена Гешковска, които направиха концертът незабравимо прекарване.
Благодарности показват и към съидейниците и донорите, на будните жители в нашата община.
Фондът сподели, че е обединител на хора, хрумвания и запаси и въпреки че е основан в дребна община, решително се развива и трансформира историята на дарителството в белослатинския край.
Благодарности получава и на инж. Иво Цветков, който повярва и застана със своето име в поддръжка на Обществения фонд, и който подарява време и средства за неговото развиване.
Поздравителен адрес е получен и от Петя Тошева - шеф на Интернешънъл Асет Банк, която е наш добър сътрудник и донор, и Румяна Декова - ръководител на Общински съвет – Оряхово.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР