Чистотата и редът не винаги зависят само от количеството мокро

...
Чистотата и редът не винаги зависят само от количеството мокро
Коментари Харесай

Защо домът ви не изглежда добре, въпреки редовното чистене и подреждане

Чистотата и редът не постоянно зависят единствено от количеството мокро разчистване.
Лошо осветяване, тъмни мебели
 8 признака, че в дома ви се крие заплаха 8 признака, че в дома ви се крие заплаха
Може би смятате, че домът ви е едно от най-безопасните за вас места, само че от време на време може да се окаже, че това не е по този начин. Дори непрекъснато да...
Светлите нюанси образно усилват пространството, те са свързани с непорочност и прохлада. Много хора считат белите мебели за непрактични, само че по тях се вижда по-малко прахуляк, в сравнение с върху тъмните мебели. На първо място, откажете се от черния емайл. Върху него ще се види и най-малкото прашинка, ще вижда всичко, което е паднало по него. Ако покупката на нови мебели към момента не е част от проектите ви, пробвайте се да компенсирате с осветлението. Трябва да осигурите оптимално количество светлина. Не подценявайте концепцията за изкуственото осветяване, то също по този начин образно показва пространството в доста по-добра визия.
Много фон
Малкото количество декоративни детайли могат да прибавят изискан към интериора, само че когато се употребяват прекалено много от тях, е рисково. Те основават прекомерна натруфеност по рафтовете. Особено прекаляването с възглавници, претрупва пространството, в никакъв случай не прекрачвайте мярката за съразмерност. Съобразете броя и размера на възглавниците тъкмо с цялостния дизайн и не би трябвало да има доста от тях.
Претоварен плот
 Как силата на дома въздейства на индивида Как силата на дома въздейства на индивида
Всяко нещо има своя лична сила, която се предава и на пространството в близост. Обектите, които ни заобикалят, въздействат на нашето ен...
Работното пространство в кухнята не би трябвало да е претрупано. Колкото по-малко детайли има върху кухненския плот, толкоз по-чиста и подредена ще наподобява вашата кухня. Опитайте се да организирате всичко по този начин, че значимите уреди да са ви на разположение, само че да не се натрупат без надзор по плота. Използвайте релси, шкафове и чекмеджета и оставяйте на плота единствено това, което употребявате всеки ден.
В детската стая, несъмнено, няма по какъв начин да царува цялостен ред, само че както за вас, по този начин и за детето ви ще е доста по-лесно играчките да се съхраняват на елементарно налично място – в кошници или декоративни кошове. Така ще е елементарно да се вадят и бързо да се прибират.
Научете се да не купувате всяко нещо, което харесате в магазина. Това ще ви докара до неспособност да съберете всичко в шкафовете или в дрешниците. Ще сте принудени да цялостните рафтовете. Това ще ви затрудни да почиствате праха и в същото време ще основава хаос в стаята. Старайте се денем да вдигате щорите и завесите, с цел да влиза дневната светлина. Така освен помещението ще наподобява ярко, приветливо и чисто, само че и настроението ви ще е по-добро.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР