Чистачката, която подгонила затворниците-бегълци от софийския затвор, може да бъде

...
Чистачката, която подгонила затворниците-бегълци от софийския затвор, може да бъде
Коментари Харесай

Награда за чистачката, подгонила опасните затворници?

Чистачката, която подгонила затворниците-бегълци от софийския затвор, може да бъде наградена. Правосъдният министър Цецка Цачева разгласи, че ще намерения по въпроса.

Припомняме, че чистачката Христина Александрова хукнала след рисковите Владимир Пелов и Радослав Колев, които избягаха във вторник и още се търсят, написа Флагман.бг.

След въпрос – ще наградят ли чистачката, Цецка Цачева се усмихна, само че сподели: „ И по този въпрос ще помисля след празниците. Сега искам на всички светли празници. ”
Правосъдната министърка приказва след парламентарния надзор пред кореспонденти.

Цачева гледала видеокадри от бягството. След запитване - кое е било най-шокиращото от фрагментите, министърката съобщи: „ Всичко е шокиращо. В рамките на минута и половина, отново споделям, от софийския затвор въоръжено лице през основния вход с физическо прикосновение с пост номер едно, съборен на земята, създаден изстрел… Няма нещо, което да не е шокиращо за мен в този случай. ”

Междувременно програмният шеф на БНТ Емил Кошлуков се пошегува във „ Facebook ”, като пусна антична рисунка и написа под нея: „ Чистачка преследва въоръжени мъже в антична Елада ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР