Числото на жизнения ни път всъщност определя нашите характери и

...
Числото на жизнения ни път всъщност определя нашите характери и
Коментари Харесай

Какво значи числото на вашия жизнен път

Числото на виталния ни път в действителност дефинира нашите характери и ориси. Вече ви обяснихме по какъв начин да го изчислите и показахме какво значение имат някои от числата в тази публикация:

Вижте какво значат останалите цифри:
Число на виталния път 6

Хората с витален път 6 са мъдри, хуманни и човеколюбиви. " Шестиците " виждат своето предопределение в помощ на другите хора и от това до каква степен добре ще се оправят на това занятие зависи тяхното благополучие в живота. Интуитивно усещат обстановките, където помощта им е нужна, в никакъв случай не се намесват в непознатите проблеми без потребност.

" Шестицата " откровено има вяра, че светът принадлежи на всички и че за всички има задоволително, стига богатствата да се разпределят вярно. Тя на драго сърце се натоварва с функционалността на " инспектор ".

Хората с това число са надарени от природата с артистичност, писано им е да донесат хубост и естетика в нашия свят.
Число на виталния път 7

Хората с число на виталния път 7 са горди и самостоятелни. Надарени са с интуитивна прозорливост и аналитично мислене, граничещо с ясновидство. Счита се, че " седмиците " витаят в облаците. Тези тайнствени хора имат целителски качества и постоянно в точния момент се притичват на помощ на другите.

Те са бунтари в сърцето си, носители са на нови, необикновени хрумвания.

Приоритет в живота на " седмиците " е постигането на вътрешен покой и цялост. Всеки ден се нуждаят от известно време уединено, без усамотение не биха могли да се зареждат енергийно и изцяло да осъществят качествата си.

Това са хора, стремящи се към духовно израстване. Те могат по едно и също време да бъдат мечтателни мистици и прагматични философи.
Число на виталния път 8

" Осмиците " имат дейна витална позиция, призвани са да градят и основават, подготвени са да вземат самодейността в свои ръце, като управляват и направляват събитията. Те са мощни и упорити, при нужда могат да бъдат дори жестоки. Тези динамични хора разчитат единствено на себе си, не обичат да са подвластни. Властни и самоуверени, работят доста и настойчиво.

Имат отлични физически данни, обичат да наподобяват добре - външният тип е от огромно значение за тях.

Умеят да стимулират себе си и обкръжаващите ги. Всичко, с което се захване подобен човек, му е подвластно. Мощният им вътрешен капацитет, мощната воля и мъдростта ги трансформират в водачи. Животът им изпраща доста тествания, от което те стават все по-силни. В положение са да осъществят и най-грандиозните проекти.
Число на виталния път 9

" Деветките " са харизматични хора с неограничени благоприятни условия, защото съдържат в себе си всички останали цифри. Без " деветката " да прави нещо изключително, с едно телефонно позвъняване или казана дума пътем, може да провокира съществени изменени на другия завършек на света. И това не е предумишлено, просто роденият с число на живота 9 извършва функционалностите, които му е упълномощила ориста. Но когато фактически си е сложила цел и се движи към нея, всяко деяние на " деветката " пробужда най-прекрасното в човешката душа - добрина, благотворителност, милосърдие и съчувствие.

Те имат креативно мислене, като чудесно пресъздават, могат да показват света по автентичен метод и да го усъвършенстват. Да въплътят концепциите си могат, в случай че станат дизайнери или архитекти.

Те са обществено дейни персони, обективни, почтени, толерантни, имат мощно влияние над останалите и могат да бъдат представители на общите ползи. От тях излизат отлични политици, адвокати, преподаватели и лекари. Те са прочувствени, любвеобилни, магнетични и състрадателни.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР