Числото 6 (1+5) има специална сила, която носи късмет. Пълнолуние

...
Числото 6 (1+5) има специална сила, която носи късмет. Пълнолуние
Коментари Харесай

Днес може да възникнат много изкушения, провокативни ситуации, неразрешими проблеми

Числото 6 (1+5) има специфична мощ, която носи шанс.

Пълнолуние в символ Водолей в 15:30ч.

Не се излагайте на несъразмерен физически, душевен и прочувствен стрес. Мнозина могат да изпитат нравствен дискомфорт и оскърбление, което не се основава на действителни проблеми, а на измислени. Вътре във всеки човек се разсънват безусловно всички страсти и усеща. Всеки може да се трансформира в ”клокочещо гърне”. Понякога не сме в положение да се оправим с този развой.
По време на пълнолунието, приливите на морето стават по-мощни, а при човек - кръвта отива към главата. Поради това всевъзможен стрес и ненужни натоварвания би трябвало да бъдат изключени,
доколкото е допустимо. Нежелателно е:
- Да спите по този начин, че светлината на цялостната Луна да пада върху лицето ви. Сънищата ви
може да бъдат кошмарни.
- Не правете огромни покупки, може да бъдете излъгани.
- Да пиете алкохол даже в дребни количества.
- Да обсъждате политически или други „ горещи” тематики.
- Да стартирате огромни планове.
- Да вземате и давате пари на заем.
- Въздържайте се от хирургични интервенции, които не са незабавни, с цел да се избегнат разнообразни затруднения. По това време има огромни кръвозагуби.

На пълнолуние е добре да гладуваме, тъй като тялото в тези дни реагира внезапно на всички субстанции, които влизат в него. Често има отичане. При естествените бедствия наводненията са изключително чести. Енергиите на пълнолунието стартира да се усещат три дни преди пълнолуние, а въздействието на този интервал трае три дни и след пълнолуние.

Луната е в символ Водолей до 06:51ч на 16 август.

Хората са непредсказуеми, не знаем какво да чакаме от тях, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Продължава 15 лунен ден до 20:47ч на15 август (от 20:14ч на 14 август)

Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал. Всяка загадка може да стане очевидна. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. Ако не желаете да разваляте връзките си с хората към вас, бъдете доста деликатни и сдържани. На този ден може да станете очевидци на доста искания и разногласия, провокации. Това се дължи на обстоятелството, че през днешния ден ние получаваме голяма галактическа сила, само че е доста мъчно да се управлява.

Периодът не е доста удобен за дълги пътувания. Резултатът от всяко пътешестване може да бъде неприятни събития, които ще отровят живота ви за дълго време. Въздържайте се от командировки колкото е допустимо повече, с цел да не се сблъскате с работни проблеми. Освен това при полетите или прехвърлянията има огромна заплаха от акцидент. Възможни са срещи с неприятни хора - енергийни вампири, които ще изсмучат сила от вас и могат да ви доведат до нервозен срив.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока през днешния ден. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не би трябвало да се позволява загуба на кръв и хирургическите интервенции също не се предлагат, с изключение на животоспасяващи.

В този лунен ден желание би трябвало да се отдаде на блестящо алените тонове, както и на кондензиран черен цвят. Подходящо е да се носи ахат. Западната посока е най-силната в този интервал.

В любовните връзки на петнадесетия лунен ден се следят неочаквани сантиментални проблясъци. Но даже и да срещнете човек и да почувствате физическо привличане към него, в бъдеще нищо няма да се получи от такава връзка. Възможно е въобще да съжалявате за случилото се. Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване на другия ден. Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че те носят единствено кратковременно самодоволство, за което може би ще се срамувате след това да си спомняте.

Неблагоприятен ден за подкастряне. Може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата. От подхранващи маски
и други подхранващи процедури също е добре да се откажете. Време за оракулски сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16 лунен ден от 20:47ч на 15 август до 21:16ч на 16 август

28 безоблачен ден – ден на борба със злото. Откажете се от всички значими каузи. Не е добре да се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР