чинът на придобиване на фирмата от Гинка Върбакова. Доган е

...
чинът на придобиване на фирмата от Гинка Върбакова. Доган е
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Ето Какво Заръча Ахмед Доган На Главатарите В Дпс! Това Ще Промени Изцяло България!

чинът на придобиване на компанията от Гинка Върбакова.

" Доган е показал, че пътят на Движение за права и свободи е отворен след този скандал, само че категорично ги е предизвестил, че той е пресилен, тъй като става дума за контракт сред частни корпорации. Почетният ръководител е предизвестил присъстващите да бъдат изключително деликатни, само че да имат подготвеност при по-сериозен трус, който да рефлектира на държавното управление, да поемат на поход за присъединяване във властта, само че не посредством предизвикателство на предварителни избори, а посредством " преформатиране “, сподели още Андай.

По думите му демонтажът на Обединените патриоти е остарялата цел.

" Доган декларирал, въпреки не с тези думи, че сега, в който има последователност на свадите, Движение за права и свободи би трябвало да се опита да влезе във властта като сътрудник, без да бъде дразнеща за обществото, че да повлияе отрицателно на колегата ГЕРБ ", добави той.

На срещата е имало и друго обръщение:

" Някои от „ А тима “ в Движение за права и свободи са мощно обезпокоени, тъй като Доган ясно е посочил, че не играят за интереса на тима и в случай че не се поправят, на идващ стадий биха получили сигнал, ческоро ще бъдат политически трупове. Имена самите депесари не показват ", добави притежателят на уеб страницата " 24Родопи ".

Властимащите непрестанно да генерират кавги, даже спорове, даже сред институциите - това са тревожни неща предвид на стабилността на страната, съобщи след вчерашната среща в Сараите в Бояна водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Запитан за предварителни избори обаче, той отговори: " Такова нещо още не сме споделили ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР