Чилийският тим Депотес Антофагаста пропътува 1500 км, за да изиграе

...
Чилийският тим Депотес Антофагаста пропътува 1500 км, за да изиграе
Коментари Харесай

Отбор в Чили пропътува 1500 км без да разбере, че мачът е отложена заради положителен тест за COVID-19

Чилийският отбор Депотес Антофагаста пропътува 1500 км, с цел да изиграе мач от шампионата в събота, само че едвам на стадиона разбра, че срещата е отсрочена поради позитивен тест за COVID-19 на чиновник на домакините от Коло Коло.

Чилийската лига съобщи, че казусът е бил открит в петък в делегацията на Коло Коло, която е пътувала до Бразилия за мач на Копа Либертадорес.
View this post on Instagram

A post shared by (@clubdeportesantofagasta) on Sep 26, 2020 at 2:11pm PDT

" Разочарован съм от случилото се ", сподели спортният шеф на Антофагаста Виктор Оярзун пред публицисти и добави, че клубът е възнамерявал пътуването до Сантяго преди няколко седмици.

" Не ни пуснаха в съблекалнята и чакахме половин час формалното уведомление. Не е вярно да изминавате близо 1500 километра и един час преди срещата да ви кажат, че тя е прекъсната за хипотетичен позитивен тест, който даже не е състезател ", добави той.
От управлението на Коло Коло обявиха, че съжаляват за породеното стеснение от противника, само че е трябвало да спазят здравните протоколи.

Коло Коло е най-успешният клуб в Чили с 32 трофеи в шампионата, само че сега е на предпоследната 17-а позиция в класирането и има заплаха да изпадне от елита за първи път в историята си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР