ЧЕЗ Разпределение отново изказва съболезнования на близките на загиналото момче.

...
ЧЕЗ Разпределение отново изказва съболезнования на близките на загиналото момче.
Коментари Харесай

ЧЕЗ отговори на обвиненията на Столичната Община след трагичната смърт в неделя

" ЧЕЗ Разпределение още веднъж изрича съболезнования на околните на починалото момче. Съпричастни със загубата на фамилията му и за изясняване на обективната истина за този драматичен случай, изрично заявяваме:

ЧЕЗ Разпределение прецизно съблюдава българското законодателство. Компанията не е надзорен орган, който да следи за законното разполагане на преместваемите обекти. Следва да се прави разлика сред процедурата по присъединение на преместваеми и непрекъснати обекти.

Споменатата няколко пъти служебна записка съставлява формален документ, публикуван от Столична община, регион Триадица, с произлязъл номер AГ-94-416/ 04.05.2011 година, подписан и с щемпел. Подпис със запетая значи, че документът е подписан от упълномощено лице, което има право да подписва от името на институцията и това събитие се удостоверява от поставения щемпел. В документа е конкретизирано, че е публикуван, с цел да послужи пред ЧЕЗ. Той удостоверява, че павилионът към този момент е бил подложен на посоченото местонахождение и е съществувал преди датата на издаване на документа. Същото е заявено от клиента при подаване на настояването за присъединение. ЧЕЗ Разпределение не е способен орган, който да прави инспекция на издадените от общината удостоверителни документи и законността на обектите. Наличието на този документ демонстрира, че обектът следва да е подложен при съблюдаване на всички условия, в противоположен случай общината не би трябвало да удостоверява неговото слагане, а в противен случай – при сезирането за издаване на документа – да издаде заповед за премахването му. Фактът, че от 2011 година до момента в сдружението не е постъпвала заповед за премахването му, респективно – за прекратяване на електрозахранването, води до извода, че този обект е одобряван от общината за закономерен.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР