ЧЕЗ Разпределение Българиястартира нов проект за подобряване на сигурността и

...
ЧЕЗ Разпределение Българиястартира нов проект за подобряване на сигурността и
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение стартира нов проект в Бояна, Симеоново и Банкя


ЧЕЗ Разпределение Българиястартира нов план за възстановяване на сигурността и качеството на електрозахранването в Бояна, Симеоново и Банкя. Компанията ще конфигурира отдалечено обслужвани електромери.

Електромерите ще бъдат инсталирани през интервала 24-28 септември. Не е планувано изключване на електрозахранването по едно и също време за огромен брой консуматори. Възможни са само кратковременни спирания за самостоятелните монтажи на електромерите, които ще се правят в интервала сред 8:00 и 20:00 ч. Дейността се прави от техници с нужната подготовка и опит и е за сметка на сдружението.

Автоматизираната система ще разрешава отдалечено отчитане на изразходваната електрическа енергия, ще следи какво е натоварването на мрежата и равнището на подаваното напрежение, честотата и продължителността на спиранията и други параметри. Това ще разреши да бъдат нараснали качеството и надеждността на електрозахранването на клиентите и ще усъвършенства процеса на обслужването им, което директно ще повлияе върху удовлетвореността на потребителите.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР