ЧЕЗ Електро България“ АД спечели второ място в категория Социален

...
ЧЕЗ Електро България“ АД спечели второ място в категория Социален
Коментари Харесай

ЧЕЗ с приз за социален проект

„ ЧЕЗ Електро България “ АД завоюва второ място в категория „ Социален план “ на годишните награди на b2b Media. Инициативата тази година отличава представители на бизнеса в България, осъществили най-успешните, устойчиви и новаторски стратегии, както и социално-отговорни акции в отговор на рецесията COVID-19. В шестото издание на състезанието бяха включени и три нови категории за оценка на осъществени планове и приложени практики: „ Предприемачество в рецесия “, „ Кампания с идея в COVID-19 “ и „ Социален план в отговор на COVID-19 “.
На публична гала, извършена на 02 юли 2020 година в гр. София, в необикновената обстановка, в която се намират бизнесът и обществото, бяха отличени призьори от разнообразни браншове с новаторски, изобретателни и социално-отговорни планове и достижения в общо 31 категории.
Соня Мурджева – управител „ Корпоративно обмисляне “ в „ ЧЕЗ Електро България “ АД, получи премията за сдружението от Стоян Стоянов – създател и PR Директор на Комуникационна организация PRoWay, профилирана в обществените и бизнес връзки.
ЧЕЗ в България и „ Надежда и домове за децата – клон България “ стартираха през юни „ Заедно можем всичко “ – акция за подкрепяне на уязвими фамилии с деца за превъзмогване на отрицателните последици на пандемията от ковид и използването на ограничения за ограничението ѝ. Партньорите сплотиха старания в поддръжка на концепцията, че успеваемостта от използването на обществено виновни бизнес практики в спешна обстановка зависи от съответното им и навреме реализиране.

В рамките на акцията ЧЕЗ пое заплащането на сметките за ток до края на 2020 година на обществено слаби фамилии, чието положение се е влошило още повече вследствие на пандемията. Семействата са от обитаеми места в областите Видин, Враца, Плевен, София област и столицата. Част от взаимната самодейност е и подмяната на остарели електроуреди, употребени от тези фамилии, с нови, енергийно ефикасни.
Кампанията „ Заедно можем всичко “ е част от прилаганата от ЧЕЗ в България дълготрайна тактика за корпоративна обществена отговорност, чиито съществени цели са свързани с подкрепяне на локалните общности, образованието и развиването на младежите, опазването и грижата за околната среда, енергийната успеваемост. До момента ЧЕЗ е подкрепила с 1 милион лв. над 120 публично потребни начинания в тези области. В обстановка на изключителна конюнктура от извънредно значение за ЧЕЗ в България е навременното подкрепяне на локалните общности и изключително на уязвимите им членове в напъните им за справяне с негативното влияние на следствията от пандемията върху метода на живот, работа, образование, обществени връзки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР