CHEVROLET разпространи първите подробности за версията 2020 година на изцяло електрическия си

...
CHEVROLET разпространи първите подробности
за версията 2020 година на изцяло
електрическия си
Коментари Харесай

CHEVROLET увеличи автономността на електромобила BOLT до 414 километра

CHEVROLET популяризира първите подробности за версията 2020 година на изцяло електрическия си модел BOLT, който обещва увеличение в свободния си пробег от почти 34 километра до общ очакван резултат от 414 километра.

"BOLT слага пример за достъпен електрически модел с огромен пробег и сме развълнувани да вдигнем летвата още по-високо с предлагането на увеличение от съвсем 10% в упования пробег за версията му 2020 година ", разяснява Тим Грюи, шеф на подразделението Global Battery Cell Engineering and Strategy.

За постигането на нарастването в свободния пробег, екипът на Chevrolet е нанесъл корекции по химията на батерията на миналата версия на Bolt, а размерите й са останали непроменени. Новата модификация на електрическия автомобил ще бъде налична в дилърските центрове на марката по-късно през тази година, като ще се предлага на базова цена от 37 495 щатски долара, а клиентите ще могат да избират и между два нови екстериорни цвята- Cayenne Orange Metallic и Oasis Blue.

CHEVROLET BOLT е оборудван с електромотор с мощност от 200 конски сили и въртящ момент от 360 Нм, а потенциалът на батерията му, която идва със заводска гаранция от 8 години е 66 kWh.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР