Четворна доза руски клубен футбол предстои в следващите часове в

...
Четворна доза руски клубен футбол предстои в следващите часове в
Коментари Харесай

Русия х 4

Четворна доза съветски клубен футбол следва в идващите часове в ефира на Mtel Sport . Подновеното състезание на Премиер лигата ще завърти през уикенда своя 22-и кръг, а по традиция постоянно има забавни конфликти.

Цялата неделя ще има много богат избор за тези, които наблюдават какво се случва в шампионата на страната-домакин на задаващото се Световно състезание през лятото. Зенит е от тези цели четири отбора, които се движат в пакет на разстояние от към 7-8 точки зад откъсналия се водач Локомотив. Дистанция, която при малко съмнение от страна на локомотивци, бързо може да бъде стопена и да докара до инфарктен край завършващата фаза. Миналият кръг към този момент бе позволено тъждество от страна на Локомотив, което въпреки всичко съкрати до малко по-приличен тип дистанцията.

източник: БГНЕС

В неделя Зенит гостува на Ростов, дуела е с начален час 13.00 и ще се излъчва в ефира на Mtel Sport 1 . Домакините изрично за се застопорили в така наречен „ златна среда “ и евентуално няма по какъв начин да излязат от нея до края на конкуренцията. Това от своя страна носи всевъзможни опасности за тимовете, които ще среща Ростов от тук до края. Би трябвало държанието да е по-скоро отпускащо, което във футбола е приоритет. Но Зенит няма право на никакви неточности, защото с лекост може да излезе от това каре в което се намира. Още повече след двете следващи ремита, реализирани против непретенциозни противници. Трети следващ крах ще удари много мъчително по упоритостите на отбора от Санкт Петербург.

Веднага по-късно, от 15.30 е дуела сред Ахмат и ЦСКА Москва. И тук имаме безусловно идентична обстановка – един от съперниците в подножието на върха гостува на отбор, който няма мърдане нагоре или надолу, най-малко за прочут интервал от време. А армейците също по този начин няма по какъв начин да си разрешат още и още закъснение от групата. Те стартираха подновяването на сезона с извънредно сложна домакинска победа с 1:0 над средняка Урал и занапред би трябвало да потвърждават, че това е било просто един недооценен мач. А търсене на триумф на тим като Ахмат е идеалната опция за това.

източник: БГНЕС

Краят на неделния съветски футболен маратон е за първенците от Спартак, които посрещат СКА Хабаровск вкъщи. Тук към този момент би трябвало да чакаме радикално друг краен излаз, освен това елементарно предвидим. Спартак е в чудесна форма, след кошмарното начало на сезона. От дълго време насам Спартак единствено побеждава като се изключи хикса против водача Локомотив предходната седмица, който обаче не би могъл да се пояснява като неуспех. От отсрещната страна СКА твърдо изпада, даже и знамение към този момент не може да избави тима от Хабаровск да устои наличието си в елита и идната година. В неделя към този момент Спартак освен би трябвало да победи, само че и да го направи безапелационно. Мачът стартира от 18.00 часа, него, както и срещата на Ахмат и ЦСКА ще вървят в ефира на Mtel Sport 2 .

Руски мач ще има и в понеделник. Три тима вземат участие в шампионата за Лига Европа и имаха дуели в четвъртък, само че точно Локомотив е най-облагодетелстван, защото ще разполага с ден повече за отмора. Което пък обърнато от другата позиция, значи, че ще има ден по-малко за възобновяване преди реванша си с Атлетико Мадрид. В понеделник от 16.00 ч., Локомотив ще гостува на Урал – още един отбор от средата на таблицата с безусловно идентични позиции и индикатори като Ахмат или Ростов. Двбуой, който умерено може да докара до усилване на интригата в челото, в случай че локомотивци покажат нестабилност и сред двата си значими европейски мача позволен слаба игра и загуба на точки против Урал. Сблъсъкът ще бъде в ефира на Mtel Sport 1 , с него се закрива този кръг в Премиер лигата на Русия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР