Четвъртото издание на Пазарджик Run Lacrima ще се проведе днес

...
Четвъртото издание на Пазарджик Run Lacrima ще се проведе днес
Коментари Харесай

Огромен интерес към Пазарджик Run Lacrima

Четвъртото издание на Пазарджик Run Lacrima ще се организира през днешния ден (8-ми септември) от 18:00 часа в парк „ Остров-Свобода “.

Часове преди старта на шоуто има над 200 записани участници, измежду които част от най-хубавите състезатели на България – Йоло Николов, Милица Мирчева, Маринела Нинева и роденият в Уганда Исмаил Сенанджи.

Голяма част от деклариралите присъединяване са деца, за които и този път ще бъде проведена “Детска лека атлетика” в особено обособена зона. Всяко дете, което е част от събитието, ще получи грамота за присъединяване.

Официален спонсор на събитието е Lacrima, а то се провежда със съдействието на Община Пазарджик, “Младежки състезателен клуб Пазарджик спортува”, Българска федерация лека атлетика, Рън България, Съвет за младежка политика Пазарджик, Био магазин Слънчоглед.

Парични награди ще получат призьорите (първо, второ и трето място) в категориите – мъже, дами, юноши и девойки. И тази година ще има щафетно тичане, като смяната е, че щафетата към този момент е формирана от четирима състезатели (двама мъже и две жени). Първите три тима също ще получат финансови награди.

И още една оригиналност на Пазарджик Run Lacrima тази година. Отделни парични награди ще има за призьорите от Община Пазарджик (за задачата се изисква да покажат адресна регистрация на територията на общината). Жест към жителите на Община Пазарджик е безплатното им присъединяване в надпреварата, като още веднъж се изисква адресна регистрация.

Освен професионалните състезатели и десетките участници, на Пазарджик Run Lacrima един от звездните посетители и участник ще бъде Мисис България 2018 година Роксана Кирилова. Тя е ръководител на Фондация “С обич към Теб”, която се занимава интензивно с благотворителна активност и подкрепя разнообразни дела. Първата й акция е ориентирана към наличния спорт за всички, чрез изложения, представящи места от разнообразни градове в България, които са налични за безусловно всички искащи да спортуват. Може да видите красивите фотоси на Роксана, снимани от фотографа Милен Торбев, и в красивия ни град Пазарджик.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР