Четвъртото издание на най-мащабния музикален фестивал по българското Черноморие SPICE

...
Четвъртото издание на най-мащабния музикален фестивал по българското Черноморие SPICE
Коментари Харесай

Започва четвъртото издание на SPICE Music Festival 2022 | Shaggy, Arash и още 20 световноизвестни артисти от цял свят пристигат в Бургас на 5, 6 и 7 август 2022

Четвъртото издание на най-мащабния музикален фестивал по българското Черноморие SPICE Music Festival стартира през днешния ден и за следващ път ще трансформира Пристанище Бургас в сцена за музиката от 90-те, танци и положително въодушевление!

В трите фестивални дни – 5, 6 и 7 август 2022 - на сцената на SPICE Music Festival ще се качат носителят на две награди Грами Shaggy, шведския реализатор с персийски корени Arash, който е подготвил впечатляващ 90- минутен театър за почитателите си в България, именитите Gipsy Kings, DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, Down Low, немската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair, Los Del Rio, испанският реализатор Chimo Bayo, Basic Element, Baby D и Londonbeat.

Тази година SPICE Music Festival ще е още по-мащабен, тъй като ще бъдат обособени две подиуми – главната сцена и DISCO сцената, за която ще би трябвало да си припомните по какъв начин се танцува Ламбада, тъй като ще я чуем от в осъществяване на KAOMA, както и Fab Morvan от MILLI VANILLI, The Weather Girls с безконечния им шлагер „ It’s Raining Men “, Ottawan с „ Hands Up “, „ D.I.S.C.O. ” и Boney M.Xperience.

В програмата на SPICE Music Festival ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години – някогашната вокалистка на „ M People “ Хедър Смол. Към артистите на фестивала се причисляват също по този начин Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project - Deep Zone All Stars, както и Панайот Панайотов, който ще изпее предпремиерно новото си настоящо парче „ Мижав интерес “.

Билети за SPICE Music Festival към момента може да купите от
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР