Четвъртото издание на ежегодния международен турнир по футбол на маса

...
Четвъртото издание на ежегодния международен турнир по футбол на маса
Коментари Харесай

Международен турнир по джаги в Благоевград в началото на юни


Четвъртото издание на годишния интернационален шампионат по футбол на маса (джаги) „ Джаго Интер Къп 4 2018 “ ще се организира от 1 до 3 юни в Благоевград.

Турнирът е част от спортния календар на Международната федерация по футбол на маса – ITSF и ще се играе по формалните правила за мултитейбъл.

Спортната база на клуб „ Милениум ийгълс ” - хазаин на събитието, разполага с четири от публично приетите маси – Роберто спорт, Гарландо, Леонхарт и Бонзини. На шампионата ще се играят съвсем всички от приетите публични дисциплини, в това число и Класик, във всички категории. Очакват се състезатели от джаги клубове в страната и чужбина. Участниците в формалните дисциплини ще получат точки, годни за Международната класация. За спечелилите са планувани медали и титли, както и обезпечен награден фонд.

Съорганизатори на интернационалния про тур са Семеен кодекс „ Джагоарс ” и Българската джаги федерация – БДФ. Стартът на надпреварата е в петък – 1 юни от 20 часа. Мястото е спортната зала „ Cornwall Stadium ”, Благоевград: https://www.facebook.com/Cornwall-Stadium-304382569714353/?fref=ts.

Регистрация за шампионата може да извършите на [email protected], както и онлайн - http://register.jagoars.com/

Инфопакетът на събитието може да намерите тук:

http://jagoars.com/sites/all/themes/theme832/files/InfoPack_ENG_JIC2018.pdf

Входът за фенове е свободен. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР