Четвъртият сезон на Игри на волята: България“ се превърна в

...
Четвъртият сезон на Игри на волята: България“ се превърна в
Коментари Харесай

„Игри на волята 4“: Участниците, които няма да забравим

Четвъртият сезон на „ Игри на волята: България “ се трансформира в обичания сериал на хиляди българи. Избрахме своите любимци, преживявахме с тях успехите и тъгите им, стискахме им палци и се разочаровахме.

И до момента в който едни ни възмутиха с държанието си, други ни възхитиха с достойните си действия, а трети даже ни припомниха неща, които от дълго време сме не запомнили за себе си.

Подбрахме 10 от най-колоритните облици в четвъртия сезон на „ Игрите “, за които едно е несъмнено – няма да бъдат забравени скоро.

Мирослава  – Името на 35-годишната стопанка от Златоград сигурно ще се помни дълго. Мирослава игра почтено, бори се до дъно и нееднократно потвърди, че е допустимо да си нежна, фина, възпитана и почтена жена, а в това време да си същински войник, който надделява и мъжете на Арената. Играта на хубавицата в четвъртия сезон няма да бъде забравена скоро.



Генчо  – 33-годишният земеделец от Харманли бе един от най-противоречивите участници в предаването. За едни – любим, за други – неприятен състезател. Поведението на Генчо раздели феновете на приключенското риалити. Някои побързаха да го обвинят, че е женомразец и се възмутиха от метода му на игра. Други пък видяха огромното сърце на огромния мъж и бяха съкрушени когато той отпадна.

Куков – 32-годишният ландшафтен дизайнер от София разбуни духовете с присъединяване си в предаването. Той сигурно ще бъде запомнен със своенравния си манталитет, късия си фитил и неприязънта, която таеше към Генчо и държанието му. Куков упся да се показа почтено и на Арената и да отстрани значително съперници, само че отпадна на ранен стадий от играта.



Мани  – присъединяване на 25-годишното миньонче сигурно ще се помни дълго и след края на предаването. Тя несъмнено шокира почитателите с безупречната си игра на Арената и невероятната мощ, която показва, въпреки ръста и размерите си. Мани обаче загуби доста от поддръжниците си, откакто саботира личния си тим и дружно с Фейгин станаха виновни за разпада на Супергероите. За едни това бе непростима постъпка, а за други – добра тактика.

Джаферович  – 32-годишната гримьорка изрично печели в класацията за най-противоречив участник. Тя събра безчет почитатели, с помощта на силата, която показва на Арената, упоритостта и хъса, с които игра, както и с и обстоятелството, че надви контузията си и не спря да се раздава за тима си. Други обаче останаха разочаровани от играта ѝ и я упрекнаха, че е основала женската коалиция и е разделила участниците едни против други. Сякаш не останаха почитатели, на които Джаферович да им е безразлична. И едно е повече от ясно – присъединяване ѝ няма да бъде забравено скоро.

Зори – 21-годишната студентка се трансформира в обичан участник за едни и дразнител за други. Зори съумя да надвие мнозина на Арената и се би почтено и впечатляващо до самия край. С неподправения си темперамент тя беше същинска опора за околните си хора в племето, а за други се трансформира в същински дразнител. Зрителите несъмнено дълго ще помнят и откровения ѝ изблик, в който тя показа, че не може да живее повече на варива и мечтае за пица, дюнер и доста шоколад.
               

Гого – 25-годишният първенец по калистеника отпадна безусловно на секунди от финала и разочарова доста от почитателите. „ Черната нинджа “ сподели безупречна игра, невиждана мощ и забележителна устойчивост. Малко не му доближи, с цел да претендира за огромната премия. Гого се трансформира във повсеместен любим поради играта си на Арената, само че и занимателния си манталитет, шегите, очарователната усмивка и спокойствието си. Той остана настрана от интригите, свадите и схемите. Пречупи се само от саботажа на Мани и Фейгин и разпада на племето му. Гого несъмнено ще бъде запомнен от почитателите на „ Игрите “.

Касим – 21-годишната Тик Ток звезда от Русе също остави диря с присъединяване си. Макар да не бе задоволително добре квалифициран физически за Арената, Касим стигна надалеч в риалитито и потвърди, че физиката не е всичко. Той показва изострен разум, непобедима воля и запаметяваща се устойчивост. Касим трогна мнозина с присъединяване и подсети, че няма предели по пътя към успеха.

Виктория – 32-годишната волейболистка бе единствената жена, която съумя до стигне до полуфинала в приключенското риалити, побеждавайки значително дами и мъже. Играта на Виктория ще бъде помнена дълго. Тя сподели какво е състезателен дух, бе непримирима пред несправедливостите, отстояваше честната и почтена игра и получи своята премия. Тя потвърди на феновете, че всичко е допустимо, стига да играеш със сърце и да спазваш разпоредбите.

Чакалов – 26-годишният преподавател от Славяново игра и се би почтено, а отпадането му бе същинско отчаяние за почитателите. Любовта му към адреналина го изведе напред в играта, а качествата му на Арената впечатлиха феновете на предаването. Чакалов сбъдна една своя огромна фантазия с присъединяване си в „ Игри на волята “, с цел да подсети на всички ни, че фантазиите са, с цел да се сбъдват. Дори и да е мъчно.

Няма по какъв начин да пропуснем и тримата финалисти от четвъртия сезон.



Алекса, Георги и Филип се биха почтено до самия край и потвърдиха, че няма нищо невероятно и че всичко, което ни би трябвало, с цел да побеждаваме е точно воля.

Алекса – 25-годишният първенец по битка на Сърбия завоюва „ Игри на волята 4 “. Той сподели невероятна игра и името му няма да бъде забравено скоро. Алекса бе същинска машина на арената, победи съперниците си със размах и не се съобщи даже, когато беше най-трудно. Алекса потвърди – каквото и да правиш, за каквото и да се бориш, на първо място би трябвало да си човек. И остави значимо обръщение – единственото, което би трябвало да направиш, с цел да сбъднем фантазиите си, е да повярваш в себе си.



Филип – 29-годишният електроинженер бе измежду любимците на почитателите за финала. И това не е инцидентно. Той сподели почтена игра, непреклонен дух и неизчерпаема мощ. Филип бе измежду най-добре квалифицираните физически участници в целия сезон. Игра играта си от самото начало и даже за момент не се замисли да се откаже. Точно това е и посланието, което остави след себе си – човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля.

Георги – Едва на 21-години, Георги сподели огромна игра и извърши фантазията си. На Арената сподели, че той неслучайно е първенец по плуване. Благодарение на уменията си, той съумя да изведе племето си към победа редица пъти. Когато трябваше да покаже отборна игра, я сподели, само че и не не помни да играе и за себе си и да гледа интереса си. Георги потвърди, че когато имаш огромна фантазия, възрастта няма по какъв начин да бъде спънка по пътя към сбъдването ѝ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР