Четвъртият президент Росен Плевнелиев продаде луксозното си фамилно имение в

...
Четвъртият президент Росен Плевнелиев продаде луксозното си фамилно имение в
Коментари Харесай

Плевнелиев надипли дебели пачки, продаде баровски имот

Четвъртият президент Росен Плевнелиев продаде първокласното си фамилно имение в красивата околност " Камено " в разложкото село Баня. Сделката е осъществена в края на април и къщата му към този момент е с нов притежател, който не е от Пиринско. Така парцелът, към който се шумеше доста поради лукса и прелестното му разположение, към този момент има нов собственик, който от към 2 седмици обитава имението, написа struma.com.

Името на новия притежател не е измежду известните в страната. Президентът обаче не е скъсал със селото дефинитивно, защото сега строи нов дом, близо до остарелия си.

Имотът бе един от най-луксозните в региона и съгласно данъчната декларация на президента коства 352 000 лв.. Вилата се намира в затворен комплекс от няколко декара с 5 къщи, които имат даже собствен трафопост. Купен е 2007 година, преди Плевнелиев да стане президент. Около него минава река, има и езеро. Висока ограда крие президентския разкош от любопитни погледи.

В съседство парцели имат известни предприемачи, измежду които Филип Харманджиев, Иво и Александър Прокопиеви и други. Миналата година президентът съобщи в общинския съвет в Разлог искане да получи концесия за минерална вода във вилата си, само че в следствие се отхвърли от това си желание, евентуално взел решение за продажбата на парцела.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР