Четвъртият мач от 6-ия кръг на efbet Лига противопоставя тимовете

...
Четвъртият мач от 6-ия кръг на efbet Лига противопоставя тимовете
Коментари Харесай

Левски в търсене на себе си, а Витоша на точка

Четвъртият мач от 6-ия кръг на efbet Лига опълчва отборите на Витоша Бистрица и Левски. Двубоят е в събота (17 август) от 20:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута в GONG.BG.

Отборът на домакините ще одобри Левски на Националния стадион "Васил Левски ", откакто бе отказано семейството им на техния стадион в Бистрица, от съображения за сигурност.

Спортно-техническата комисия към БФС дефинира срещата с „ рисков характер”, което не разреши на Витоша, макар техния митинг, да посрещнат „ сините” на собствен терен.

След 5 изиграни кръга Левски се намира на 3-о място с 10 точки, до момента в който Витоша е на дъното, без нито една извоювана до този миг.

Контузен за Витоша е Кристиан Кочилов, а звездата на отбора Емил Гъргоров се чака да бъде титуляр. Бистричани са в търсене на първата си точка през сезона след пет загуби от пет мача. В мачовете им против Левски в елита "бистришките тигри " имат единствено един маркиран гол.

За Левски са контузени Станислав Костов и Хали Тиам. Под въпрос за дуела е Нуно Рейш, а тренировки с тима са възобновили Янис Каргас и Николай Михайлов. Станислав Костов продължава да е вид за офанзивата на италианския Фрозиноне, а на Левски е препоръчан нападател от втора словашка дивизия. Селекцията при сините продължава.

Петър Хубчев желае най-малко трима нови играчи, само че управлението на "сините " е декларирало, че ще дойде единствено един нов футболист. Очакваше се до края на седмицата да бъдат привлечени задгранични ляв бек и атакуващ полузащитник, а през идната седмица още един централен бранител, само че наставникът на "сините " ще би трябвало да се задоволи единствено с нов ляв бек.

Групата на Левски: група на „ сините “: Милан Миятович, Николай Михайлов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Йоанис Каргас, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Фелипе Нашименто, Паулиньо, Станислав Иванов, Франко Мазурек, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР