Четвърти полицай, който е бил в Конгреса по време на

...
Четвърти полицай, който е бил в Конгреса по време на
Коментари Харесай

Четвърти полицай, присъствал на щурма в Капитолия, се самоуби

Четвърти служител на реда, който е бил в Конгреса по време на от 6 януари, се е самоубил, оповестява американският вестник The Hill. Мъжът е открит мъртъв на 10 юли, съгласно представител на полицейското ръководство на Вашингтон.

26 -годишният Кайл ДеФрайтег е открит мъртъв на 10 юли, посочи представител на отдела. Той удостовери, че служителят на реда е бил в постройката на Конгреса по време на безредиците през януари.
 Самоуби се трети служител на реда, пазил Капитолия при безредиците на 6 януари Самоуби се трети служител на реда, пазил Капитолия при безредиците на 6 януари
Още един служител на реда, станал очевидец на януарските вълнения на територията на Капитолия в Съединени американски щати, се е самоубил. Това съобщи кореспондентът...

По-рано в понеделник представител на столичното полицейско ръководство удостовери известията в локалните медии за самоубийството на служител на реда Гюнтер Хашида, третият сходен случай. Още две сходни бяха регистрирани по-рано през годината.

На 6 януари последователи на тогавашния държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп нахлуха в постройката на Конгреса, с цел да предотвратят одобряването на резултатите от президентските избори, извършени на 3 ноември 2020 година, извоювани от Джо Байдън. По време на безредиците в самата постройка полицията стреля и умъртви протестиращ. Освен това бяха регистрирани несвързани смъртни случаи на още трима души, квалифицирани като незабавни медицински произшествия. След конфликтите почина и служител на реда от .

На 27 юли в новата ad hoc комисия на новата Камара на представителите беше извършено чуване за следствието на щурма на Капитолия. Пред нея се обърнаха служители на реда, които бяха натоварени със задачата за възобновяване на реда на 6 януари, когато протестиращи нахлуха в постройката на Конгреса. Полицията очерта визията си за случая и съобщи, че януарските събития са шокирали надълбоко тях и сътрудниците им от правоприлагащите органи.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР