Четвъртата книга от модната поредица на Издателство Hybrid Books проследява

...
Четвъртата книга от модната поредица на Издателство Hybrid Books проследява
Коментари Харесай

ПРАДА: повече от синоним на лукса

Четвъртата книга от стилната поредност на Издателство Hybrid Books наблюдава хронологията по произхода на паметната марка Prada  – от ранното пускане в Милано до стилната империя, трансформирала се в синоним на лукса.

Компанията е учредена през 1913 година от братята Марио и Мартино Прада . Започвайки с дребен бутик в Милано, Prada се утвърждава като учреден на минимализма и актуалното изкуство бранд. Макар и стартирана като бизнес „ за мъже “, в който дамите нямат място, наследството на Марио Прада минава през ръцете на щерка му Лучия заради незаинтересоваността на личния му наследник в модата.

Днес внучката Миуча е главният мотор, задвижващ еволюцията и новаторството на марката , въодушевил кино лентата „ Дяволът носи Прада “ с присъединяване на Мерил Стрийп.

От кожени чанти през обувки, облекла и парфюми, Prada се подрежда до най-големите фешън марки, чиито артикули са освен първокласни – те носят в себе си модерно заряд, неосъществим за конкуренцията.

Богато илюстрираната книга „ Прада “ на Лайа Фаран Грейвс документира историята и наследството на Prada – от зараждането на компанията като производител на кожени продукти до интернационална фешън империя. Изображенията на дрехи, фотосите от стилния подиум и стилните фотографии отдават дължимото на една от най-влиятелните фешън къщи на света и на дамата, която стои отпред, и то в контрастност с възгледите на нейния дядо и създател .

 Прада Издателство Hybrid Books

Луксозната книга към този момент е по книжарниците във  вид с твърди и меки корици . Сред останалите книги от стилната поредност на Издателство Hybrid Books може да намерите ,  и .

 Прада Издателство Hybrid Books

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР