Четвъртък ще бъде денят, в който ще научим имената на

...
Четвъртък ще бъде денят, в който ще научим имената на
Коментари Харесай

Полуфинали при жените на AO: Коментирайте днешните мачове


Четвъртък ще бъде денят, в който ще научим имената на тенисистките, които ще играят за купата на Australian Open 2022. Две от главните фаворитки доближиха до предпоследното ходило до пътя към трофея, само че против тях се изправят представителки на Съединени американски щати, чието класиране на тази фаза бе изненадващо, само че и изцяло справедливо.

В първия мач на сингъл от днешната стратегия международната №1 Ашли Барти ще опита да преодолее Медисън Кийс. До момента представителката на домакините изцяло оправдава реномето си на главен любимец, като към момента няма изгубен сет от началото на шампионата, а в прредходния си мач даде единствено два гейма на Джесика Пегула. Кийс обаче се намира във формата на живота си и е пределно стимулирана да доближи до втори „мейджър“ край в кариерата си.

Веднага по-късно на корта ще излязат Ига Швьонтек и Даниел Колинс. Това ще бъде втори мач сред тях, като предходният им конфликт още веднъж бе на австралийска земя. Миналата година двете се изправиха една против друга на четвъртфинала в Аделаида, от който Колинс се отдръпна поради контузия при резултат 6-2, 3-0 в интерес на Швьонтек.
Rod Laver Arena, 27 януари
От 2:00: Данилина/Хадад Мая – Аояма/Шибахара (полуфинал, двойки-жени)
Не преди 5:30: Кокинакис/Кирьос – Гранойерс/Себайос (полуфинал, двойки-мъже)
Не преди 6:30: Дилан Олкот – Сам Шродер (финал, Quad инвалидни колични)
От 10:30: Ашли Барти – Медисън Кийс (полуфинал, жени)
Даниел Колинс – Ига Швьонтек (полуфинал, жени)

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР