Четвъртък, 4 март – емоции, чувства, промени в личен планДнес

...
Четвъртък, 4 март – емоции, чувства, промени в личен планДнес
Коментари Харесай

Четвъртък, 4 март – емоции, чувства, промени в личен план

Четвъртък, 4 март – страсти, усеща, промени в персонален проект

Днес и трите женски планети – Луна, Венера и Нептун са във водни знаци и вършат доста хубава настройка между тях. Този четвъртък е доста мощен и сантиментален, тъй че, в случай че имате някого на сърце, е доста положително време да се отдадете на любовни удоволствия. Това важи за представителите на всички зодии, само че по-особено това въздействие ще усетят Риби и Скорпиони и в по-малка степен Раци . При Близнаците са вероятни внезапни промени на настроенията, повлияни от непредвидени прочувствени разтърсвания.

Ако купувате нещо – каквото и да било, бъдете деликатни за качеството, по какъв начин е комплектовано и каква е гаранцията му. Този четвъртък е добър интервал за всички създатели и хора на изкуството.

За всички зодии важи правилото, че когато Марс стои в Близнаци, имаме изострен, разпален ум; обичаме да обсъждаме, да се учим, да демонстрираме умелост, досетливост, да надграждаме квалификацията си.

Склонни сме да вземаме бързи решения. Приказливи сме, занимателни и умни. Но с нашия изострен разум ще сме изкушени да се възползваме от другите. Ако участваме в полемика, можем да създадем забележителен принос с изявлението си в разискването на хрумвания, само че съществува риск думите ни да навредят на другите.

Венера и Уран ни вършат доста възприемчиви към любовта. Нашите сетива реагират доста бързо; ние усещаме мускулна възбудимост. Можем елементарно да създадем нови контакти, другарства и нови сантиментални връзки. Също по този начин ще изпитваме артистична ободряваща мощ и обич към изкуството. Обичаме удоволствията и мощното външно изложение на страстите.

Денят ще ни донесе чувство за изцяло благополучие, триумф в живота, здраве, богатство, жизнеспособност, естетика с родителите и фамилията, съгласие с колегата ни.

Добри духовни блага ще са ни налични през днешния ден и ще можем да ги използваме. Но можем да сме повърхностни, непоследователни и прибързани.

Днес внимавайте и избягвайте законодателните управляващи и инстанциите.

Мнозина ще са склонни към чудатост и непотребни разходи. По отношение на здравето внимавайте с жлъчката и черния дроб – те ще са уязвимите ви места.

Прогнозата приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР