Четвъртък, 27 май – Венера и Нептун сеят заблудиКогато Венера

...
Четвъртък, 27 май – Венера и Нептун сеят заблудиКогато Венера
Коментари Харесай

Четвъртък, 27 май – Венера и Нептун сеят заблуди

Четвъртък, 27 май – Венера и Нептун сеят заблуди

Когато Венера образува квадрат с Нептун, това може да докара до заблуди и проблеми. Това разположение на планетите Венера и Нептун (свързвани със земната и божествената любов) може да провокира странни усеща, които да доведат до разтърсвания в всекидневието. Възможни са несъгласия във взаимоотношенията с другите, задръжки в любовта, мъчителни отхвърляния, само че и натоварен любовен живот и еротични ексцесии. Накратко - този четвъртък ни чакат провокации.

Днес обаче бихме могли да бъдем мощно заинтригувани от нещо, защото Нептун е прочут, че предизвика мощен интерес към нещо. В същото време той сее заблуди и поражда измами, поради което можем да пренебрегнем значими неща. Бихме могли да станем жертва на илюзии, тъй като си сформираме неправилно усещане за действителността в областта на любовта и другарството. От друга страна може да се окажем прекомерно чувствителни и елементарно да се наскърбяваме от забележките на другите.

Ето върху какво да извърнат внимание представителите на обособените зодии: Представителите на зодия Овен е добре да заобикалят да рискувате. Днес е целесъобразно да не вършат вложения.

Телците през днешния ден ще бъдат ангажирани с действия, особено ориентирани към възстановяване на финансовото им положение. Ако работят с сътрудници, сигурно през днешния ден ще имат положителни финансови приходи.

Представителите на зодия Близнаци през днешния ден ще имат прекомерно доста разноски и това ще ги разтревожи. Ще се усещат уплашени и няма да могат да упражняват надзор върху финансите си.

За Раците този четвътък ще е удобен за намиране на отговор и на най-трудните финансови въпроси. Има огромна възможност направените по-рано вложения да донесат съществени дивиденти. Търговията на фондовите пазари също ще се окаже доста сполучлива.

При Лъвовете ще се следи муден приток на финансови приходи. Добре би било да не вършат непотребни разходи, тъй като спестяванията им са на привършване.

За представителите на зодия Дева е добре да извърнат внимание на решаването на финансовите си проблеми. Идеите им за увеличение на приходите са положителни – време е да им проправят път.

Везните ще изпитват компликации да контролирате разноските си. Не постоянно те ще са свързани с техните потребности, само че е добре да помислят по какъв начин да подредят целите си. За представителите на зодия Скорпион ще е значимо да оформят и наложат своя финансов профил, тъй като точно по този начин ще се усещат по-успешни.

Стрелците е добре да не влагат непотребни старания в търсенето на най-хубавия капиталов план. Този четвъртък не дава обещание да им донесе огромни триумфи на финансовия фронт. За Козирозите е целесъобразно да бъдат поредни в бизнес връзките си – единствено по този начин ще останат финансово самостоятелни и сполучливи.

Водолеите е добре да се придържат към мантрата: „ Повече работа значи повече пари “. Тя ще работи в тяхна изгода и в някакъв смисъ Рибите л те даже ще се почувстват галеници на ориста.

през днешния ден ще изпитват мощен блян към разгръщане на финансовите си благоприятни условия – и ще натрупат пари, и ще икономисват стремително. В бизнеса триумфите им ще се дължат на осъзнатото им и деликатно отношение към клиентите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР