Четвъртък, 20 май - Слънцето навлиза в БлизнациДнес Слънцето навлиза

...
Четвъртък, 20 май - Слънцето навлиза в БлизнациДнес Слънцето навлиза
Коментари Харесай

Четвъртък, 20 май - Слънцето навлиза в Близнаци

Четвъртък, 20 май - Слънцето навлиза в Близнаци

Днес Слънцето навлиза в Близнаци, тъй че представителите на този зодиакален знак ги чакат радостни рождени дни. Близнаците са надарени с доста качества – явен и като цяло безпристрастен разум. Винаги биха ви дали нови хрумвания и са както положителни оратори, по този начин и могат да се показват доста добре епистоларно. Те са любопитни, импулсивни, работливи, наблюдателни, само че и много сериозни. Често имат артистичен гений, само че значително от тях стават положителни учени. Обикновено са доста учтиви, което им придава в допълнение обаяние.

Една от негативните им черти е, че не постоянно може да се разчита на тях и елементарно се повлияват от мнението на близките, както и от всевъзможни други странични фактори. Да пазят загадка също не е от мощните им страни. За тях е мъчно да не се разприказват и да не кажат доста повече от нужното.

Днес Венера и Сатурн се нареждат по метод, който ще се отрази като по-сериозна доза натурализъм в възприятията. Самоувереността ще отстъпи пред лоялността и честността. Вечерта Луната и Уран ще си взаимодействат по подобен метод, че ще повлияят позитивно върху решителността, изобретателността и шанса при започването на нови инициативи.

Днес представителите на зодия Овен ще изпитват наслада да оказват помощ на другите, в това число и финансово. Но е целесъобразно да не прибързват – да са сигурни, че ще могат да си възвърнат финансовите вложения. По-добре е да бъдат повече пресметливи, в сравнение с добродушни.

За Телците е значимо да бъдат извънредно деликатни, преди да вземат каквото и да било решение, обвързвано с фондовия пазар или вложения в създаването на нови артикули и услуги. Добре е да заобикалят всевъзможни хазартни действия, в противоположен случай ще натрупат горчив опит.

За Близнаците е целесъобразно да заобикалят да търсят способи по какъв начин да усилят капиталите си, защото, каквито и дейности да подхващат, те ще им донесат отчаяние. Нека се лимитират в нормалния си режим на държание.

За Раците е удобно време да влагат във закрепени депозити или в осъществяването на държавни поръчки, защото това ще им обезпечи постоянна възвръщаемост. Като цяло на финансовия фронт за тях денят е изключително добър.

Представителите на зодия Лъв е добре деликатно да възнамеряват вложенията си и да не разчитат на импулсивни решения. Едно от тях може да е желанието да влагат в новия си имидж – в облекла и бижута, които ги карат да се усещат като кралици и крале. При представителите на зодия Дева ще се следи противоположното - макар напъните им да икономисват, разположението на планетите е такова, че имат дребни шансове да не създадат огромни разноски. Нека не изпитват скрупули – това е краткотрайно и няма да продължи прекомерно дълго.

За Везните е добър ден да стартират работа по общ план с сътрудниците си. Времето е уместно за създаване на нови финансови бастиони. За Скорпионите този четвъртък е съвършен да преминат от сферата на наемния труд в зоната на развиването на личен бизнес. Тази смяна ще им помогне да завоюват повече пари. Алтернативен вид е да одобряват оферта за по-добре платена работа. Като цяло денят е подобаващ за взимане на решения, отнасящи се до персоналните им финанси.

Стрелците през днешния ден няма да изпитват никакви съмнения дали да рискуват или не – ще са мощно въодушевени от мисълта, че могат да се поздравят с огромни облаги. Рискът ще е оневинен, в случай че решенията им имат разумни учредения.

За Козирозите е добре да се усещат предизвестени, че общите им активи с бизнес сътрудници или членове на фамилията могат да станат мотив за недоразумения и разногласия. Препоръчително е през днешния ден да бъдат изключително деликатни стане ли въпрос за решение на финансови въпроси.

За представителите на зодия Водолей този четвъртък ще е изключително удобен на финансовия фронт. Ще се лимитират да влагат парите си единствено в сигурни и печеливши планове.

Рибите ще изпитват скрупули, че харчат непристойно доста, само че ще спрат таман в точния момент, преди да е станало прекомерно късно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР