Четвъртък, 16 септември – Заразителен ентусиазъмВечерта Луната и Марс ще

...
Четвъртък, 16 септември – Заразителен ентусиазъмВечерта Луната и Марс ще
Коментари Харесай

Четвъртък, 16 септември – Заразителен ентусиазъм

Четвъртък, 16 септември – Заразителен възторг

Вечерта Луната и Марс ще са ситуирани по този начин една по отношение на друга, че ъгълът сред орбитите им ще е 120 градуса. Това ще ви повлияе като мощен прилив на възторг. Той ще бъде инфекциозен и ще обхване, както професионалната, по този начин и персоналната ви сфера. Ще желаете да отстоявате ползите си – по тази причина се захващайте за работа и реализирайте концепциите си. Ще имате шанс да го извършите бързо и елементарно.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните могат да се разочароват. Причината по тази причина може да е тяхната лична немарливост. Добре е да почерпят ентусиазъм от бизнес сътрудниците си, които са по-успешни от тях, или от шефовете си. Това ще е единствено за тяхно положително.

За Телците е целесъобразно да заобикалят да демонстрират прекомерното си твърдоглавие и дебелоглав и да се съпротивляват на външния напън с безмълвие.

За Близнаците е добре да внимават с кого се срещат през днешния ден – да избират единствено хора, от които могат да научат нещо и които ценят. Не е времето тъкмо в този момент да стартират нова сантиментална връзка, тъй като рискуват да се свържат с неособено почтен човек.

Раците ще имат шанс на фондовата борса. Стари вложения ще им обезпечат висока възвръщаемост. Не на последно място ще изявят гениите си по подобен метод, че ще имат съществени облаги.

Лъвовете да не се надяват, че през днешния ден ще могат да се похвалят с огромни облаги. До тях ще доближат вести за възстановяване на финансовото им положение, само че е евентуално да останат малко разочаровани.

За Девите е целесъобразно да поддържат положителни връзки с висшестоящи и огромни босове. Хората с власт ще им бъдат доста потребни при намирането на положителни благоприятни условия за по-големи облаги.

Везните ще си дадат сметка, че финансовите облаги им доставят единствено краткотрайна наслада. Ето за какво е добре да влагат в духовното си развиване, в медитация и като цяло в действия, които ще им обезпечат успокоение.

Скорпионите е целесъобразно вместо да се тормозят за другите, да трансформират себе си и да помислят по какъв начин да подобрят имиджа си.

Стрелците ще имат за приоритет да посрещнат потребностите на възрастните членове на фамилията си. В професионален проект за тях ще е потребно да се вслушат в препоръките на по-опитните си сътрудници.

За Козирозите е плодородно време да стартират нов бизнес, само че да заобикалят всевъзможни спекулативни покупко-продажби. Работещите на свободна процедура ще бъдат затрупани с нови поръчки.

Водолеите е добре да си създадат самоанализ и да ревизират разноските си за последните няколко месеца. Това ще им помогне да добият изясненост защо действително харчат парите си и не могат ли да имат по-голяма възвръщаемост от вложенията си.

Рибите най-сетне ще намерят точните сътрудници, които ще им оказват помощ да завършат от дълго време започнатите планове. Добре е да са деликатни в сметките, които вършат, тъй като при изчисленията им са вероятни съществени неточности.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР