Четвърта доза ваксина срещу коронавирусната инфекция може би ще бъде

...
Четвърта доза ваксина срещу коронавирусната инфекция може би ще бъде
Коментари Харесай

Учен: Заради Омикрон може да се наложи слагането на четвърта доза

" Четвърта доза ваксина против коронавирусната зараза може би ще бъде нужна в битката против новия вид на болестта Омикрон ", написа гръцкият в. Катемерини.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 98
Това мнение изрази професорът по микробиология и член на оперативния щаб за битката против COVID-19 в Атина Атанасиос Царкис. По думите му разновидността за спомагателна имунизация е обсъждан сред здравните управляващи в страната и представители на фармацевтични компании (преди време в южната ни съседка стартира акция за имунизация с трета доза).

Експертът добави: Все още не знаем доста за причинителя на този вид на COVID-19. Според мен за събирането на всички нужни данни са нужни 2-3 месеца.   

" При приемането и разбор на информация имунизацията може да са бъде създадена за релативно малко време ", сподели още Царкис, само че не се ангажира да дефинира периоди.

Изказването на учения пристигна откакто през днешния ден здравното министерство в Атина разгласи за първи случай на Омикрон. " Става дума на гръцки жител върнал се от Южна Африка в Крит ", прибавиха от ведомството.

Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 98  Поискаха възбрана на наименованието Омикрон Поискаха възбрана на наименованието Омикрон  Епидемиологичната обстановка в Румъния се усъвършенства, само че опасенията от разновидността Омикрон се ускоряват Епидемиологичната обстановка в Румъния се усъвършенства, само че опасенията от разновидността Омикрон се ускоряват  Расте броят на инфектираните с разновидността Омикрон в Белгия, управляващите приготвят нови ограничавания Расте броят на инфектираните с разновидността Омикрон в Белгия, управляващите приготвят нови ограничения
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР