Четвърт век, след като цяла България припяваше Зума има тежката

...
Четвърт век, след като цяла България припяваше Зума има тежката
Коментари Харесай

Кали: От притеснение не мога да разгърна потенциала си в „Капките“

Четвърт век, откакто цяла България припяваше „ Зума има тежката дума, наш’та система 4-4-2 “, Кали продължава да е огромна звезда на родния музикален хоризонт.

 

Тя е измежду най-оборотните откъм участия певици у нас, а шлагерите й се въртят постоянно по профилираните попфолк малките екрани и радиостанции.

 

Признава, че в „ Като две капки вода “ се усеща съществено провокирана и добавя, че не е по никакъв начин елементарно. Споделя, че откогато е във формата, се извинява въображаемо на всички тези участници, които е подлагала на критика пред тв приемника и добавя, че от терзание даже не може да разгърне целия си капацитет в музикалното риалити. Преди първия лайф даже получила паник офанзива. Макар към този момент да има няколко лайфа зад тила си, към момента не може да преодолее напълно терзанието си.

 

Участието й в „ Капките “ е нов тип сцена за нея, учебно заведение, в което бива оценена. Цени откровеността, честността и верните изразни средства, само че не знае по какъв начин би реагирала на дебелашка смешка от страна на журито. Категорична е обаче, че няма да се обиди, в случай че тя е от Фънки, тъй като го познава и е наясно какъв брой еродирана персона е и че не е злоумишлен.

 

Не крие, че и към нея е проявявано принуждение, само че тя е от хората, които се пазят съответно от напълно дребни. Тренирала е бокс и джудо, и в никакъв случай не остава длъжна, в случай че я атакуван. Възпитала е обаче тримата си сина да не влизат във физическа свада с някой, който ги ругае. Определя предходната си връзка, която продължи 7 години като „ токсична “ и добавя, че с колегата й, който е татко на третото й дете, били на разнообразни интелектуални и физически равнища. Макар да го обичала доста, имали непрекъснати спорове, които с времето се засилвали още повече. Заради това се разболяла от Хашимото и напълняла.  Дала му доста шансове, само че откакто траял да позволява същите неточности, си дала сметка, че е време да се разделят. Вини себе си, че не е поставила край доста по-рано.

 

С новия мъж до себе си има прелестни връзки и добавя, че в случай че би трябвало да е почтена, в никакъв случай не е била толкоз спокойна. Категорична е, че естествените хора живеят, без да крещят, съгласуват дейностите си. дружно са малко повече от 4 години. Избраникът й е с 14 години по-млад от нея – фармацевт и трейдър. Не се пази и счита, че в случай че се получи четвърто дете за нея (което ще е първо за него), ще е ужасно. Ако ли не, животът ще покаже по какъв начин ще продължи връзката им. Смята, че е грехота подобен прелестен млад мъж като него да остане без наследници. Предвид малко по-напредналата й възраст обаче си дава сметка, че нещата може да се случат по-бавно.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кали певица „ Като две капки вода “ връзка раздяла Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР