Четвърт век от старта на инициативата Полицай на годината“ се

...
Четвърт век от старта на инициативата Полицай на годината“ се
Коментари Харесай

Полицай от Аксаково близо до приза Полицай на годината

Четвърт век от старта на самодейността " Полицай на годината “ се навършиха през тази година. " В човешкия живот четвърт век е време за образование, време за образуване на темперамент, време на трупане на опит и време за виновен избор и заслужен път, които всички служители на реда са избрали ". С тези думи министър Младен Маринов се обърна към присъстващите на тазгодишната тържествена гала. Той сърдечно благодари на сътрудниците за избора да работят в системата на Министерство на вътрешните работи и ги прикани да не престават да извършват своята задача, макар всички компликации, които срещат. В обръщението си към наградените  вътрешният министър акцентира, че оценката е  оценка на техния труд и този на сътрудниците им, с които работят в екип.

Служител на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Варна се подреди на втора позиция и получи самостоятелна премия за своята работа. Инспектор Цветлин Минков – група " Охранителна полиция “ към районно управление (на МВР) – Аксаково бе награден от основен комисар Христо Терзийски – шеф на ГДНП за проявени от него професионализъм, предвидливост, съобразителност и реализирани високи резултати. Благодарение на неговите дейности е оголен въоръжен обир на казино във Варна, арестувани са причинителите на незаконно лишаване на автомобил и е открита равнища, засята с канабис. 

Инспектор Минков е на 41 години. Работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 10 години като неговият професионален път минава през Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в града, бранш " Пътна полиция ", бранш " Общинска полиция " и до през днешния ден в районно управление (на МВР) – Аксаково.

За него работата в полицейска униформа е опция и задоволство. Възможност да развива себе си в професионално и в персонално отношение.

" Общуването с доста и разнообразни хора носи със себе си обогатяване и дава нови направления за развиване ", споделя Цветлин Минков и добава, че " динамичността и удовлетворението от това да работиш в услуга на жителите не могат да се сравнят с друго ". Инспектор Минков обича работата в екип и дефинира себе си като " човек предназначен да служи в бранш " Сигурност ".

Ръководството и съставът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна поздравяват контрольор Цветлин Минков и му пожелават професионални и персонални триумфи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР