Четиринадесетото издание на най-големия форум за земеделие в страната , ...

Четиринадесетото издание на най-големия форум за земеделие в страната ,

Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 ще се проведе от 16 до 20 май

Четиринадесетото издание на най-големия конгрес за земеделие в страната, който се провежда от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се организира от 16 до 20 май 2022 година на летище Стара Загора.

В ревюто обичайно вземат участие компании за земеделска техника и агротехнологии, представящи най-големите световноизвестни марки в бранша, за напоителни системи, семена и препарати, автомобилни и строителни компании, консултантски и финансови институции и доста други.

За изложителите, записали се за присъединяване в до 15 декември, са годни отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи в размер на 40%.

При последното издание на ревюто тази година беше маркиран връх както по изложбени площи - близо 40 000 кв.м., по този начин и по посещаемост - 20 600 души посетиха форума, което съставлява растеж от 34% по отношение на предходното издание.
Реклама
Следващото профилирано ревю за земеделие БАТА АГРО през 2022 година ще е с продължен срок от пет работни дни, с цел да се дават повече благоприятни условия на земеделските производители за посещаване и бизнес контакти. Отново фокус ще бъдат демонстрациите на техника посредством тест драйв, както и презентацията на семена, торове и препарати за растителна отбрана върху опитни полета с посеви. Така фермерите ще имат опция да тестват продуктите, които ги интересуват, в действителни, полеви условия.

, като тя се прави посредством комфортна резервационна система, с която всеки изложител може да ръководи детайлите по присъединяване си напълно онлайн - поръчка за повърхност, избор на място, поръчка на спомагателни услуги и съоръжение.
Специализирано ревю за земеделие БАТА АГРО е най-големият конгрес в България за показване на земеделска техника, артикули и услуги за земеделието и се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се организира от 2010 година, като през годините то завоюва доверието на хилядите аграрни производители с добра организация, многообразие на показаните експонати и лоялни търговци. За този срок изложбените площи набъбнаха повече от два пъти и при последното, тринадесето, издание на ревюто беше маркиран връх - бяха осъществени близо 40 000 кв.м повърхност. Посетителите за петте работни дни бяха близо 20 600 души. Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Компании

Източник: capital.bg