Четиринадесетият Далай Лама се ваксинира срещу COVID-19 в индийския град

...
Четиринадесетият Далай Лама се ваксинира срещу COVID-19 в индийския град
Коментари Харесай

Далай Лама се ваксинира срещу Covid-19

Четиринадесетият Далай Лама се имунизира против COVID-19 в индийския град Дхарамсала. Новината беше обявена от самия нравствен лидер във видеообръщение, оповестено на уеб страницата му. В него той приканва всички хора да се ваксинират против ковид.
Далай Лама е решил да се имунизира, откакто е бил посъветван от другари, измежду които и доктор, че това е належащо, " с цел да предотврати сериозен проблем ".
 И Далай Лама под карантина поради ковид И Далай Лама под карантина поради ковид
И Далай Лама е подложен под насилствена карантина, с цел да се избегне заразяване с ковид, заяви за РИА Новости лама Калмыкий Тлку...
Не се прецизира каква ваксина е сложена на духовния водач. В Индия са утвърдени две ваксини — AstraZeneca, както и Covaxin, създадена от индийската компания Bharat Biotech.
По-рано тази година 85-годишният Далай Лама беше подложен под насилствена карантина, с цел да го предпазят от заразяване с ковид.
От началото на 2020 година, когато избухна зараза, всички събития с присъединяване на духовният водач са били анулирани. Това се отнася както за обществени събития, по този начин и за частни срещи, заяви БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР