Четиримата задържани за боя и размириците в края на футболния

...
Четиримата задържани за боя и размириците в края на футболния
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на трима от задържаните за боя на Локо - Хебър

Четиримата арестувани за багра и размириците в края на футболния мач сред Локомотив София и Хебър Пазарджик бяха освободени под парична гаранция, оповестява Българска национална телевизия.

Повдигнати са обвинявания на трима от арестуваните. Образуваното досъдебно произвеждане е за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди. От Министерство на вътрешните работи обявиха, че няма да толерират хулигански прояви по време на спортни срещи и ще взимат нужните ограничения, с цел да се подсигурява сигурността на хората.

Георги Хаджиев - шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: С по-голяма част от клубовете, приказвам за огромните клубове от първа лига, имаме подписани контракти, само че според настоящото законодателство, бих желал да кажа, че отговорността за реда на мача и опасването на публичния ред носят виновните по сигурността и клуба уредник. Парадоксалното в тази ситуация е, че клубът уредник, който дава отговор за реда на стадиона и публичния ред, се оказва, че е основател на случая.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФо
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР