Четирима специалисти от Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще стартират редовни

...
Четирима специалисти от Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще стартират редовни
Коментари Харесай

Специалисти от Медицински комплекс „Д-р Щерев” стартират редовни прегледи във Видин

Четирима експерти от Медицински комплекс „ Д-р Щерев” ще започват постоянни прегледи на пациенти във Видин, като по този метод ще отговорят на потребностите за по-качествена здравна грижа на дамите от цяла Северозападна България.

Д-р Иван Димитров, доктор Петя Чавеева, доктор Стоян Певтичев и доктор Росен Биилчев ще преглеждат по график всяка седмица в новоразкрития съвременен кабинет за женско здраве в Медико-дентален център „ Омега”.

Кабинетът е оборудват с високоспециализирана ултразвукова техника и всичко належащо за даването на най-съвременната акушеро-гинекологична грижа.

Д-р Иван Димитров ще обезпечава на пациентките качествена онкопрофилактика, включваща прегледи, онкоцитонамазка и колпоскопия – златен стандарт за предварителна защита на рака на маточната шийка. В началото на лятото той организира първа серия от прегледи в крайдунавския град, при която през кабинета му минаха близо 100 пациентки.

Ръководителят на отделенито по фетална медицина на Медицински комплекс „ Д-р Щерев” доктор Петя Чавеева ще прави високоспециализирани прегледи на бременни – първи триместър скрининг тест, фетална морфология и късна фетална морфология.

Така бременните от Видин и района ще могат да разчитат на прегледи от експерт, сертифициран от Фондацията по майчино-фетална медицина в Лондон и направил първите вътреутробни интервенции в България.

Д-р Стоян Певтичев ще дава съвещания на бъдещи майки, като неговите посоки на работа са както обикновено протичаща, по този начин и патологична бременност.

Той е част от екипа на родилното поделение на Медицински комплекс „ Д-р Щерев”, апрегледът от деликатен и предан експерт е ключ към най-важното за всяка бременна – спокойствието.

Д-р Росен Билчев е акушер-гинеколог, само че и експерт по образна диагностика. Във Видин той ще се ангажира с консултирането на двойки с репродуктивни проблеми, които се нуждаят от тенденция по какъв начин да продължат лекуването си по пътя към мечтаното бебе. Освен това доктор Билчев ще приема пациентки за ехомамография – нагледно проучване на млечните жлези, което профилактира рака на гърдата.

Скоро пациентките от цяла Северозападна България ще могат да научат графика на експертите в Медико-дентален център „ Омега”, както и телефона, на който ще могат да се записват и да получат цялата им нужна информация за изнесената процедура.

Стремежът на Медицински комплекс „ Д-р Щерев” е повече дами да получават качествена здравна грижа в най-важните интервали от живота си, а новата изнесена процедура дава точно тази опция на всяка дама, решила да се довери на потвърдени експерти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР