Четирима шофьори са задържани за времето от петък до днес.

...
Четирима шофьори са задържани за времето от петък до днес.
Коментари Харесай

19-годишен нападна шофьор край Велинград след катастрофа

Четирима водачи са арестувани за времето от петък до през днешния ден. Трима от тях са в арестите за приложимост на алкохол, а четвърти за хулиганска демонстрация. По време на засилените инспекции на полицията на територията на цялата област са засечени двама водачи на 35 и 19 години от Пазарджик, както и 40-годишен от Пещера. Те били зад кормилото на колите си надлежно с 1.35, 1.61 и 1.24 промила централизация на алкохол в издишания въздух.

В късния следобяд в петък на една от улиците в Ракитово станал лек пътен случай. 19-годишен юноша от Ракитово подхванал маневра с „ Ауди “-то си за изпреварване на лек автомобил „ БМВ “ с лидер негов 30-годишен съгражданин.

Така по-младият от двамата засякъл пътя на другия и провокирал пътен случай. За наслада при удара няма потърпевши хора, нанесени са единствено леки материални вреди.

Водачът на „ Ауди “-то обаче слязъл от колата и вместо да изчака идването на чиновниците от „ Пътна полиция “ засипал с обиди, нецензурни изрази и закани за разпра другия водач.

Това дало съображение на пристигналите униформени да го задържат в ареста на полицията във Велинград. Спрямо него е формирано досъдебно произвеждане за безчинство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР