Четирима са задържани след отправени на шофьор на автомагистрала Струма

...
Четирима са задържани след отправени на шофьор на автомагистрала Струма
Коментари Харесай

Четирима с джип преследват цистерна по Струма, извадили оръжие на шофьора

Четирима са арестувани след отправени на водач на автомагистрала " Струма " край Дупница, оръжието им е конфискувано, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.
В събота в РУ-Дупница е формирано досъдебно произвеждане за закана за ликвидиране. Сигналът е подаден в 11.18 часа, от 41-годишен лидер на товарен автомобил " Волво " с полуремарке-цистерна от град Етрополе, гласи информацията от полицията в Кюстендил. Мъжът съобщил на тел. 112, че е преследван по " Струма " от джип " Тойота ", а пътуващите в него го заплашват с револвер. Полицията е подхванала незабавни дейности и в региона на Дупница са спрени колите.
 Трима от арестуваните след гонката в Дружба са престъпно проявени Трима от арестуваните след гонката в " Дружба " са престъпно проявени
Четирима мъже са арестувани след зрелищна гонка с полицията в столичния квартал " Дружба ". В автомобила на мъжете, както и в дома на еди...
В " Тойота " -та, ръководена от 57-годишен мъж от Ботевград, са пътували трима мъже от София – на 42, на 25 и на 38 години. Водачът на автомобила и двама от пасажерите са били със законно притежавани револвери. Оръжията са конфискувани, а пътуващите в " Тойота " -та четирима мъже са арестувани с полицейска заповед.
За случая е известен дежурен прокурор, прецизират от полицията в Кюстендил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР