Четирима руски биатлонисти са заподозрени в нарушение на антидопинговите правила.

...
Четирима руски биатлонисти са заподозрени в нарушение на антидопинговите правила.
Коментари Харесай

Руски биатлонисти заподозрени за допинг в Австрия

 Йоханес Тингенс Бьо завоюва преследването, българите нямаха добър ден
Четирима съветски биатлонисти са обвинени в нарушаване на антидопинговите правила. Срещу тях са повдигнати обвинявания от австрийските управляващи.

От полицията посетиха лагера на " Сборная " в австрийския град Хохфилцен преди стартовете за Световната купа в курорта от през днешния ден до неделя и им връчиха лист със обвинените.

Сред тях са олимпийският първенец от Сочи 2014 Антон Шипулин, Евгени Гараничев, Александър Логинов и Александър Волков. Четиримата са разследвани за прегрешения на международното състезание в Хохфилцен през 2017 година.

В изнесения лист са още биатлонистката Ирина Старих, някогашният треньор на националния тим Александър Касперович, лекарите и масажистите Артьом Кринцилов, Александър Селявкин, Евгени Шутов и Дмитрий Топучканов.

Припомняме, че през септември Международният съюз по биатлон отхвърли да възвърне правата на съветската федерация като пълновръстен член на организацията.

В мощ остава възбраната съветският съюз да право да гласоподава на конгреси, както и да предлага свои представители да бъдат избирани на основни постове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР