Четирима мъже паднаха от покрив в чепеларското село Орехово, трима

...
Четирима мъже паднаха от покрив в чепеларското село Орехово, трима
Коментари Харесай

Четирима мъже паднаха от покрив в чепеларско село

Четирима мъже паднаха от покрив в чепеларското село Орехово, трима от тях са потърпевши. По първична информация, двамата са със съществени контузии, заяви dariknews.bg.

Информацията бе доказана от началника на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Инцидентът става през днешния ден следобяд, откакто четиримата служащи правили ремонт на двуетажна къща, благосъстоятелност на непознат жител.

Всичките те били от едната страна и ковали челна дъска, когато се случва случая. Единият се е отървал без контузии, само че другите трима са потърпевши, като за единия има подозрение за строшен таз.

„ На този стадий не мога да кажа, какво им е положението, защото се преглеждат “, разяснява шефът на Спешна помощ Смолян доктор Велин Денев. Полицията сега е на местопроизшествието.

„ В момента им се оказва здравна помощ, на място има екипи на Областна дирекция на Полицията, прави се оглед. Образувано е досъдебно произвеждане “, разяснява старши комисар Димов.

Пострадалите са били наети на частни начела за ремонта, като множеството от тях са поданици на Чепеларе, като са на възраст сред 50 и 60 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР