Четирима гамени помляха фен клуба на Ботев-Пловдив в Асеновград, съобщиха

...
Четирима гамени помляха фен клуба на Ботев-Пловдив в Асеновград, съобщиха
Коментари Харесай

Вандали помляха фен клуб на Ботев в Асеновград

Четирима гамени помляха почитател клуба на " Ботев " -Пловдив в Асеновград, оповестиха за " Марица " от полицията в града под тепетата. Грозните подиуми се разиграли във вторник и са снимани от камери за видеонаблюдение. Причината - вербален спор с последователи на жълто-черните, прераснал в сборичкване.

На 9 против 10 март вечерта ботевисти се счепкали с четирима младежи. Бултрас тръгнал да излиза от почитател клуба след среднощ и да се качва в колата си, когато бил атакуван. Успял да избяга. В клуба обаче имало други двама почитатели на жълто-черните.

Четиримата гамени нахлули в помещението на бултрасите, нападнали младежите, изпотрошили два плазмени тв приемника, вътрешно тяло на климатик и стъклена врата на хладилна витрина, след което се изнесли.

Сигналът за случилото се е подаден в полицията на идващия ден от 49-годишния притежател на заведението, където се помещавал и клуба на почитателите на " Ботев ". Той се обадил на 112 и съобщил, че всичко е изпочупено.

Униформени от районното в Асеновград пристигнали на място, създали оглед и разпитали както жертвите в спора, по този начин и притежателя. В рамките на два дни били открити и арестувани причинителите - трима пловдивчани на възраст 23 и 24 години, както и 19 годишен гражданин на Асеновград. Двама от задържаните гамени са престъпно проявени по линия грабежи, за владеене на опиати и за причиняване на телесна щета. Разследващите не престават работа, по случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Заведението, в което се събират почитателите на " Ботев " -Пловдив в Асеновград и го употребяват като почитател клуб се намира покрай гарата. Предполага се, че забърканите в грозните подиуми си имали остаряла омраза поради футболните си пристрастия към разнообразни пловдивски тимове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР