ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕГруповото мислене на еднорозитеНай-новият бизнес парк до автобусната

...
ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕГруповото мислене на еднорозитеНай-новият бизнес парк до автобусната
Коментари Харесай

4+1 | За груповото мислене на еднорозите, дали някой използва лицето ви и още

ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Груповото мислене на еднорозите

Най-новият бизнес парк до автобусната станция Transbay в Сан Франциско е най-хубавото място за забелязване на еднорози. В града има 88 стартъпа, всеки оценен на над 1 милиарда $. В последната година голяма част от тях са решили да подхващат IPO-та на борсата. Според Economist, това показва нездравословен модел на групово мислене в Силициевата котловина. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Използва ли някой лицето ви?
36-годишната активистка Джилиан Йорк инцидентно открива, че нейни фотоси от интервал от съвсем 10 години се употребяват от американското държавно управление, с цел да тренира програмен продукт за лицево различаване. Много от фотосите са персонални, а някои са взети от YouTube видеа, в които Йорк е участвала. Прочетете повече тук.

Когато европейците си потеглят
Европейските мигранти един по един си опаковат багажа и напущат Англия преди Brexit или най-малко си вършат проекти за това. В същото време, английското държавно управление се надява на тяхно място да притегли по-високо образовани мигранти от целия свят. Техният престой във Англия обаче би бил непостоянен и временен. Прочетете повече тук.

Как да преместиш мегалитен блок с ръцете си
Учени от MIT са разкрили способ, с който самичък човек може елементарно да реалокира големи обекти тежащи до 1 звук с голите си ръце. Според учените, методът, който включва и избрани форми на обектите, е пътят към обясняването на това по какъв начин са били преместени блоковете в Стоунхендж от античните с нулеви технологии. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Град на доставките

Ще убият ли приложенията за доставка на храна кварталния ви ресторант? Дигиталната стопанска система на доставки в градовете е извънредно комфортна за потребителите, само че постанова високи цени за заведенията за хранене - или изпускат огромни количества клиенти, на които към този момент не им се излиза, или се съгласяват да дават проценти до 30% от транзакциите на приложенията. Подобни дялове много надвишават маржа на облагата на междинния квартален ресторант. Можете да слушате тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР