Четири от най-търсените нови продукти на Xiaomi ще бъдат много

...
Четири от най-търсените нови продукти на Xiaomi ще бъдат много
Коментари Харесай

Vivacom предлага смартфони, аксесоари и продукти за дома от Xiaomi

Четири от най-търсените нови артикули на Xiaomi ще бъдат доста по-достъпни до 19 октомври в  на Vivacom. Почитателите на марката у нас ще могат да се снабдят със смарт телефона Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, умната гривна Xiaomi Mi Band 6, прахосмукачката робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop-P, както и пречиствателя за въздух XiaomiMi Air Purifier Pro H. В рамките на октомврийската промоция всички те са налични с отстъпки, достигащи до 100 лв..

Xiaomi Redmi N ote 10 5G е моден смарт телефон с редица новаторски функционалности и поддръжка на мобилни мрежи от пето потомство, като с това добавя 5G портфолиото на Vivacom и дава на потребителите достъп до цялостните благоприятни условия на модерната технология с покритие в над 200 обитаеми места в страната. Апаратът разполага с 6.5-инчов IPS екран (резолюция 2400 на 1800 пиксела), предпазен от Gorilla Glass 3 покритие. Има три задни камери, от които главната е с 48MP датчик. Предната му камера е 8MP. Смартфонът работи с 8-ядрен MediaTek Dimensity 700 процесор и има 4GB оперативна памет. Вътрешната му памет е 128GB. Поддържа безжичните технологии NFC и WiFi, както и GPS навигация. Работата му се обезпечава от 5000 mAh батерия, а операционната му система е Android 11.

Xiaomi M i B and 6 е красива и комфортна фитнес гривна с сензитивен на допиране AMOLED екран и Bluetooth съгласуваност. Оптимизирана е за потребление от спортисти, туристи и хора с динамичен метод на живот. Има голям брой функционалности в тази сфера, в това число опция за премерване на крачки, изминато разстояние, пулс и дишане. Може също да наблюдава качеството на съня, изгорените калории и редица други параметри. Батерията й е литиево-полимерна с потенциал 125 mAh, което разрешава до 14 дни самостоятелна работа с едно зареждане.

Умната прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop-P е подобаваща за разчистване на килими и подове, в това число и на мокри повърхности. Диаметърът й е 35 см., а височината – 9.45 см. Тежи 3.6 кг. Захранва се от батерия, който подсигурява 110 минути самостоятелна работа и дава отговор на енергиен клас А+++. Предлага се в комплект с моп.

Mi Air Purifier Pro H е извънредно известен пречиствател за въздух, който може да отстрани съвсем всички нездравословни детайли от въздуха в едно помещение. Управлява се отдалечено чрез мобилно приложение Mi Home App

 (за Android и iOS) и WiFi съгласуваност. Височината му е 80 см., а дължината и ширината – 31 см. Тежи 9.2 кг.

Всички устройства на Xiaomi, предлагани с атрактивни отстъпки, достигащи до 100 лева, като част от настоящата промоция в онлайн магазина на Vivacom, могат да бъдат открити
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР