Четири обвинения са повдигнати срещу разследващия полицай Розалина Кьосева, която

...
Четири обвинения са повдигнати срещу разследващия полицай Розалина Кьосева, която
Коментари Харесай

Повдигнаха четири обвинения на разследващата дознателка от Благоевград

Четири обвинявания са повдигнати против проверяващия служител на реда Розалина Кьосева, която беше задържана при зрелищна акция в Благоевград през вчерашния ден. Тя е изнасяла служебна информация, с цел да оказва помощ на пандизчия, с който имала любовна връзка. Утре прокуратурата в Благоевград ще изиска непрекъсната мярка " задържане под стража ".

Благоевград

През последните четири години Розалина Кьосева е направила разнообразни документни закононарушения, помагайки на мъж, обвързван с група за разпространяване на опиати. Тя даже му помогнала да се укрие, откакто схванала, че има Европейска заповед за задържането му от Гърция.
Румяна Арнаудова, представител на Главна прокуратура: госпожа Кьосева е направила всичко допустимо по силите си, с цел да осуети и осъществяването на задграничната европейска заповед за арест. Само поради обстоятелството, че е споделила тази служебна загадка на търсеното от Гърция лице, тя има още едно обвиняване - то е закононарушение по работа.
Миналата година Кьосева помогнала на своя другар да бъде изместен от Централния софийски затвор в Бобов дол.
Борислав Ковачки, областен прокурор: В резултат на предоставена информация от Розалина Кьосева за надзиратели е почнал да ги заплашва. Тази информация тя е предоставила извънредно за членове на фамилиите - каква благосъстоятелност имат във връзка с МПС, задгранични пътувания.
При претърсването на служебния офис на Розалина Кьосева е открито, че тя е правила такива информации и за други магистрати, съдии, прокурори, следователи и техните фамилии. Иззет е телефона й, както и телефон, открит в килията на пандизчията в Бобов дол. Има голям брой записи на техни диалози. Към момента Розалина Кьосева отхвърля да дава пояснения.

Баща й Георги Кьосев, който е шеф на " Охранителна полиция " -Благоевград от през вчерашния ден е в отпуск. Проверява се дали и той е забъркан в тази ситуация.
 Арестуваха проверяваща полицайка при спецакцията в Благоевград Арестуваха проверяваща полицайка при спецакцията в Благоевград
Разследващ служител на реда от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград беше задържан тази заран при зрелищна акция. По първична информация Розалина Кьос...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР