Четири години след пазарното си лансиране, SUV пазарното предложение Urus

...
Четири години след пазарното си лансиране, SUV пазарното предложение Urus
Коментари Харесай

4 години по-късно: Urus извиси Lamborghini до рекордни висини

Четири години след пазарното си лансиране, SUV пазарното предложение Urus на Lamborghini продължава да бъде главен мотор за бизнес триумфа на именитата компания-производител на суперспортни коли.

От Automobili Lamborghini разясняват, че вследствие на стартиртирането на продажбите на URUS, продажбите на марката са се нараснали с 43%, до равнище от 8205 едници, през . Тогава моделът генерира съвсем 5000 продажби (4962 единици) или с повече от 180% растеж спрямо 2018 година.

Макар и 2021 година към момента да не е завършила, от Lamborghini анонсират, че доставките на Urus за интервала от 2018 до края на актуалната са на равнище от 16 000, което е рекордно пазарно показване за модел в цялата история на марката.

SUV моделът Urus е оборудван с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 650 конски сили и оптимален въртящ миг от 850 Нм. Автомобилът предлага ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди и оптималната скорост на придвижване от 305 км/ч.

В началото на тази година, с представител на Urus беше подложен за изминаването на 1000 метра (от спряло положение) на лед.

От Lamborghini споделят и забавна детайлност за клиенския профил на Urus, а точно тази, че 85% от неговите притежатели са напълно нови за марката като цяло.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР