Четири години след като журналистката беше издигната от социалистите от

...
Четири години след като журналистката беше издигната от социалистите от
Коментари Харесай

БСП-Хасково свали доверието от Елена Йончева

Четири години откакто журналистката беше издигната от социалистите от Хасковско за народен представител, а преди две години и за евродепутат, членовете от региона снеха политическото си доверие от.
Председателите на общински партийни организации от област Хасково в нарочна декларация обявиха, че решително застават зад позицията на младежите социалисти от района и като тях са неприятно сюрпризирани от изказванията на евродепутата Елена Йончева, тиражирани през последния месец.
 Йончева: Нинова ме предизвести, че против мен ще има дело, в случай че не се откажа от следствието за къщата в Барселона Йончева: Нинова ме предизвести, че против мен ще има дело, в случай че не се откажа от следствието за къщата в Барселона
Евродепутатът от ПЕС Елена Йончева (БСП) твърди, че водачът на левица Корнелия Нинова я е предизвестила, че прокуратурата ще заведе срещ...
„ Сега, когато цялата партия подвигна решително очи и застана зад измененията, предпазени посредством директния избор за ръководител и доказани на юбилейния 50-и Конгрес на Българска социалистическа партия, няма нищо по-добро от единството в битката за истината и волята да работим безкористно за  върховенството на закона у нас и по-доброто бъдеще на България за всички “, пишат хасковските общински ръководители в документа.
Те показват, че са сюрпризирани от Елена Йончева: „ Тя като че ли не помни взаимните ни старания, които всички ние, не без дейното присъединяване на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, положихме, с цел да бъде чут посредством нея гласът на истината против корупцията и водещата роля на ГЕРБ в нейното слепване с страната “.
В декларацията още се споделя: „ Не може да си непосредствен и да вярваш на нашата общественост единствено когато застанем като стена зад теб и ти се доверим, че можеш да защитиш посланията ни, а да забравиш това, когато някой различен погъделичка твоето его. Казват, че войната изяжда насъбраното в мир. Войната няма очи нито за взаимно извървените крачки, нито за  потребните поучения от тях ".
Хасковските социалисти са безапелационни в декларацията си: „ Единодушно снемаме политическото си доверие от Елена Йончева “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР