Четири двойки от брат и сестра ще видим на Световното

...
Четири двойки от брат и сестра ще видим на Световното
Коментари Харесай

Близнаци и още три двойки от брат и сестра на Световното

Четири двойки от брат и сестра ще забележим на Световното състезание по фигурно пързаляне за юноши и девойки в София идната седмица. От тях единствено Мая и Марк Городнитски се състезават самостоятелно. Грета и Джон Крафоорд (Швеция) са спортна двойка, а Каролин Грийн/Гордън Грийн (САЩ) и Наталия Тахлерова/Филип Тахлер (Чехия) танцови, осведоми “Красивата страна на спорта”.

От тях само Марк има опит на толкоз огромен конгрес, като това ще бъде третото му Световно. Преди година той взе участие и на Европейското при мъжете. Городнички е съвсем на 17 години, с 3 по-голям от сестра си Мая. Техен треньор е Андрей Березинцев.

Грета и Джон (на снимката) са близнаци, родени през 2000 година в Гьотеборг, само че живеят в Съединени американски щати и упражняват при трикратните медалисти от международни шампионати Джени Мено и Тод Санд.

През този сезон 15-годишната Каролин и 17-годишният Гордън Грийн станаха втори при юниорите на шампионата на Съединени американски щати, отстъпвайки единствено пред Кристина Карейра и Антъни Пономаренко, които чакаме в София да се борят за златото. Двамата Грийн обаче печелят всички национални шампионати в по-малките категории.

Със сигурност американците са с упоритости за топ 10. По-скромни към този момент са други дебютанти – Натали и Филип Тахлерови. Те са родени и живеят в Бърно, като упражняват с Никола Виснова и Барбора Силна. Натали и Филип са много интензивно в обществените мрежи, а федерацията по кънки на Чехия също получава отлична оценка за своя уебсайт и наличието си в обществените медии.

beautyinsport.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР