Четири дни след победата на демократичния кандидат френският президент разговаря

...
Четири дни след победата на демократичния кандидат френският президент разговаря
Коментари Харесай

Макрон увери Байдън в готовност за сътрудничество

Четири дни след успеха на демократичния претендент френският президент беседва с новия президент на Съединени американски щати за изменението на климата и битката с тероризма. Макрон се надява да си сътрудничат по значими интернационалните въпроси.
" Еманюел Макрон поздрави Джо Байдън и неговия вицепрезидент Камала Харис и ги увери в готовността му да работят дружно по актуалните въпроси: климат, здраве, битка с тероризма и отбрана на главните права ", се споделя в изказване на Елисейския замък.
 Байдън: Преходът във властта към този момент е почнал Байдън: Преходът във властта към този момент е почнал
Преходът във властта в Съединени американски щати към този момент е почнал, макар отхвърли на Доналд Тръмп да одобри изборните резултати, съобщи спечелилият във вота Дж...
Този къс десетминутен диалог пристигна четири дни след оповестяването на успеха на демократа над. Подобно на множеството други европейски водачи, Макрон го поздрави за успеха му в събота, призовавайки го да работят „ дружно “, с цел да „ отговорят на днешните провокации “.
Идвайки на власт през 2017 година, Еманюел Макрон по този начин и не се срещна с Джо Байдън, който беше вицепрезидент на Барак Обама сред 2009 и 2017 г. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР