Четири деца загинаха в Холандия, след като влак блъсна товарен

...
Четири деца загинаха в Холандия, след като влак блъсна товарен
Коментари Харесай

Трагедия в Холандия: Влак удари товарен велосипед с деца

Четири деца починаха в Холандия, откакто трен блъсна товарен електрически велосипед на железопътен прелез в град Ос, покрай границата с Германия. Най-малко двама души са тежко ранени, оповестиха от полицията.

Прелезът, който се намира покрай железопътната гара на града, е имал предупредителни светлини и бариери, които защищават пешеходците от трасето, когато минават влаковете. Велосипедът е бил на Център за детски грижи, който е карал деца в учебно заведение, когато се е случила злополуката. Имало е многочислени очевидци на нещастието, в това число и други деца в учебна възраст, оповестиха от полицията

Две въздушни коли за спешна помощ са откарали две сериозно потърпевши жертви в локална болница.

Товарни колела, които имат огромна дървена кутия, инсталирана на рамката пред ездача, са употребявани преди този момент за превозване на артикули, само че в този момент са известни измежду холандските родители, които возят с тях дребни деца.

" Ние информирахме засегнатите фамилии за тази ужасна вест - обявиха от полицията в изказване. - Разследваме по какъв начин може да се е случило това. "

Холандският съвет за сигурност проверява повода за произшествието.

Компанията, виновна за железопътната инфраструктура, съобщи в изказване, че повода за конфликта е обект на следствие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР