Четири часа и шест минути. Толкова отне на Дженифър Анистън

...
Четири часа и шест минути. Толкова отне на Дженифър Анистън
Коментари Харесай

Дженифър Анистън – секси на 51 - slava.bg

Четири часа и шест минути. Толкова лиши на Дженифър Анистън да се снабди с 1 млн. почитатели в Инстаграм. Актрисата реализира забележителния връх предходната есен, когато реши да се причисли към обществената мрежа и за малко даже я „ счупи “.

Първата ѝ фотография също не беше за подценяване. Анистън показа кадър от вечеря, на която е с всички свои сътрудници от „ Приятели “. Това съумя да върне почитателите няколко години обратно, с цел да се потопят още веднъж в атмосферата на обичаното си шоу.

На 11 февруари Дженифър навърши 51 години. Въпреки че постоянно Холивуд е считан за леден свят, в който няма място за другари, поздравленията към Анистън заваляха с настъпването на новия ден. Актрисата получи пожелания в обществените мрежи от колежките си Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Рийз Уидъспун и даже някогашния си брачен партньор Джъстин Теру.

С толкоз доста години в шоубизнеса, Анистън сигурно е оставила отпечатък върху хората, с които е работила. Тя стартира кариерата си като Рейчъл в „ Приятели “ през 1994 година. Успява да се трансформира в фешън икона за тогавашните девойки, които наблюдават с внимание идващия ход на актрисата.

Така на хоризонта се появява една иконична къса прическа, с която Рейчъл се демонстрира в един от сезоните на сериала. Само за момент светът към този момент се е приспособил към стила на героинята и фризьорите стартират да получават единствено една молба – желая къса прическа като на Рейчъл.

По-късно Анистън признава, че в действителност това е било голяма неточност. Истината е, че тя не е желала косата ѝ да е толкоз къса, само че нещо се е объркало в салона и актрисата е била сложена пред приключен факт.

Добила огромна популярност с „ Приятели “, Дженифър се придвижва и на огромния екран, където взе участие във филми като „ Along Came Polly “, „ The Break-Up “, „ The Good Girl “, „ Bruce Almighty “, „ Marley & Me “ и още доста други.

Дълго време актрисата се подвизаваше в киното, само че през 2020 се завърна към телевизионните планове. Феновете ѝ съумяха да я видят в сериала „ The Morning Show “, където си партнираше със Стив Карел и Рийз Уидърспун. Анистън даже получи номинация за „ Златен глобус “ за превъплъщението си във водещата Алекс Леви.

Сега Дженифър застава пред Сандра Бълок за едно изявление, което излиза навръх рождения ѝ ден.

Още при започване на диалога излиза наяве, че двете се срещат на церемонията на „ Златен глобус “ през 90-те години. Те са показани една на друга от Тейт Донаван, с който и двете имат връзка. Бълок се среща с него от 1990 до 1994 година, а Анистън стартира взаимоотношенията си с артиста единствено година по-късно и са дружно до 1998-а.
„ Явно си има вид. Талантлива. Забавна. Мила. С вероятност. Благородна “, споделя Бълок.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР