Четенето на задължителната литература може да бъде приятно забавление за

...
Четенето на задължителната литература може да бъде приятно забавление за
Коментари Харесай

Учител и логопед превръщат пловдивски парк в читалня

Четенето на наложителната литература може да бъде прелестно развлечение за вашето дете, изключително откакто начална учителка и нейна колежка - логопедка от Пловдив го трансформират в своя персонална лятна идея.

Началният преподавател от СУ „ Черноризец Храбър ” Ели Иванова е решила да отдели съботните си утрини през август, с цел да помогне на децата да се оправят с летния лист книги. Заедно със своята колежка логопед Женя Дженкова, те провеждат четене в най-големия парк в регион „ Северен ”.

Добре пристигнали са деца от начален курс и от прогимназията, като заниманията ще се организират от 9 до 11 часа в парк „ Рибница ”. Стартът е тази седмица – 3 август.

" На множеството родители им е мъчно да възпламенят интереса на децата към книгите и изключително мъчно да ги подбуден да се оправят със наложителната лятна литература. Доведете ги с брошура и възглавничка в ръката на нашето съботно, лятно четене в парка! ", подканват двете дами в формалната страница на ЛОГОПЕДИЧЕН ЦЕНТЪР ЕЗИ във фейсбук.

Освен всичко това, през целия август родителите, които имат терзания или подозрения за говорни или езикови нарушавания при децата си, ще имат опцията да получат безвъзмездни логопедични съвещания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР