Често пишем за кралското семейство на Великобритания. Предимно за най-известните

...
Често пишем за кралското семейство на Великобритания. Предимно за най-известните
Коментари Харесай

Принцесата, за която рядко чуваме

Често пишем за кралското семейство на Англия. Предимно за най-известните членове на семейството. Преди време ви разказахме за невероятната история на една упорита, нетрадиционна и несъмнено съвременна за времето си жена - сестрата на кралица Елизабет II, а точно принцеса Маргарет.

Маргарет - красивата и непокорна сестра на кралица Елизабет

Сега взехме решение, въодушевени от прелестната история на девойките от Edna.bg, да ви разкажем за друга вълнуваща персона, чието име рядко се появява по заглавията на списание, вестници и интернет уеб сайтове, а и освен това - през днешния ден (15 август) тя има рожден ден.

Тя е принцеса Ан, дъщерята на кралица Елизабет II.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК Е ИЗГЛЕЖДАЛА ПРИНЦЕСА АН ОТ МЛАДЕЖКИТЕ Й ГОДИНИ ДО НАШИ ДНИ

Принцеса Ан - единствената щерка на кралица Елизабет II и принц Филип и едно от четирите им деца - тя е като че ли в "периферията " на кралската история.

Ан Елизабет Алис Луиз Уиндзор е родена на днешната дата през 1950 година.

Принцесата поема повече от 500 обществени уговорката на година и макар от време на време странното си държание, тя е един от най-възхитителните членове на Кралското семейство.

Принцесата, която поставя в дребния си джоб Меган и Кейт (СНИМКИ)

Конете и конните надпревари са нейната пристрастеност. На 21-годишна възраст тя печели 3-дневно съревнование по конна езда. Тогава от BBC е определена за персона на годината в категория "Спорт " за 1971 година В продължение на повече от 5 години се състезава за Англия, като печели сребърен орден както в самостоятелни, по този начин и в отборни дисциплини по време на Европейското състезание през 1975 година в Германия.

След това през 1976 година взе участие и в Олимпийските игри в Монреал като част от националния тим на Англия.

Въпреки че към този момент се е отказала от ездата, принцесата остава дейна в света на конните надпревари. През 1986 година тя става президент на Международната федерация по конен спорт и е ръководител на Асоциацията по езда за хора с увреждания. Освен това Ан е и член на Международния олимпийски комитет.

Ан се омъжва за собствен съотборник и капитан на националния тим Марк Филипс през 1973 година в Уестминстърското абатство. Двамата имат две деца - Питър, които се ражда през 77г. и Зара - родена през 1981 година

Рания - кралицата, за която не се приказва постоянно (СНИМКИ)

В началото на 1974 година беше осъществен опит за похищение на принцесата и макар че Ан беше невредима, нейният персонален телохранител, назначен от двореца, беше прострелян по време на случая.

Принцесата и Филипс се развеждат през април 1992 година, а през декември същата година тя се подписва брак с Тимъти Лорънс, пълководец на Кралския флот. Двойката не залага на грандиозна женитба, а по скоро на дребна частна гала.

В галерията горе вижте принцеса Ан през годините.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР