Често казваме той е длъжен“ или тя е длъжна“, без

...
Често казваме той е длъжен“ или тя е длъжна“, без
Коментари Харесай

Момичета, Не Искайте Тези 10 Неща От Гаджетата Си!

Често споделяме „ той е задължен “ или „ тя е длъжна “, без да се замисляме – от кое място в последна сметка се взеха тези „ задължения “? Но истината е, че това не е дълг, а нашите условия. Понякога те са оправдани, само че различен път – не. Ето Кои са 10-те неща, които никога не трябва да искаш от мъжете съгласно Cosmopolitan.

Той не е задължен да те устоя

Това е най-важното условие, което дамата предявява към мъжа, безусловно от нищото и без никакви учредения. Не става въпрос за семейство с малко дете, а за връзка сред двама равностойни сътрудници. Подобна обстановка е доста рискова за дамата, а от позиция на мъжа – тя рядко се преглежда. Но! Той не задължен да прави това! Мъжът е задължен да устоя само децата си (както апропо е длъжна и жената), а всичко останало – е въпрос на неговата благосклонност. Той може. Но не е задължен.

Той не е задължен да си скапва връзките с приятелите

Изобщо не е значимо на теб какъв брой са ти неприятни тези мъжки персони. Не е значимо какъв брой неуместно му въздействат те съгласно теб. Не е значимо какъв брой време му лишава общуването с познатите му. И не е значимо какъв брой привлекателни дами има измежду тях. Колкото по-възрастни ставаме, толкоз повече връзките с приятелите стартират да наподобяват на роднински: околните хора безусловно се разтварят един в различен и раздялата е мъчителна. Повярвай ни, това ще го направи трагичен. И второ, значимо е да схванеш, че той може да остави не приятелите си, а теб. Защото не всяка обич е по-силна от дългогодишното другарство.

Той не би трябвало да се отдалечава от фамилията си

Е, добре, ще сме почтени: по-скоро не от фамилията, а неговата майчица. Отношенията с родителите е тематика табу. Просто запомни: тези връзки не те касаят. Ти можеш да споделяш с тези хора, както намериш за добре, даже може въобще да не общуваш с тях. В правото си да изискваш от мъжа да застане на твоята страна в даден спор с родителите му. Но, да се бъркаш в неговите връзки с тях – не е редно.

Той не е задължен да споделя всичките ти ползи

Естествено, колкото повече общи неща имате, толкоз по-лесно е за връзката ви. Но това не значи, че твоят мъж е задължен да харесва тези неща, които ти харесваш. Ако той ненавижда танците, които ти обожаваш, а ти мечтаеш да сте двойка на дансинга и му споделиш това свое предпочитание, той може да се съгласи, само че може и да ти откаже. Не настоявай на своето. Най-малкото, тъй като на теб пък надали ти е забавно да вървиш с него за гъби или с часове да вдигаш тежести във фитнеса. Той също няма право да упорства да правиш това, което не искаш. Защото в последна сметка никой от вас двамата няма да изпита наслаждение от сходно нещо.

Той не е задължен да се отхвърля от ползите си

Нито от персоналните, нито от професионалните. Просто се сложи на негово място: той упорства да се откажеш от забавна и перспективна работа и да седнеш в скучния офис, само че пък да си по-близо до дома. Как ще се почувстваш, в случай че ти тропне с крайник да продадеш планинския си бегач, тъй като „ това е доста рисков спорт…и по-добре си купи дамско градско колело “? Ами, в случай че той упорства да оставите при майка ти обичаното куче, просто тъй като животното някак си не му е симпатично. Харесва ли ти? Много ни съмнява. По-скоро тези хрумвания ще провокират нападателен митинг. Така че… Неговата реакция ще е същата, в случай че ти се опиташ да го откажеш от нещата, които харесва да прави. И това, апропо, е безусловно естествена реакция.

Той не е задължен да взема решение всичките ти проблеми

Ние все чакаме от обичания си човек помощ и поддръжка, което е разбираемо. Освен това е и вярно: в случай че в връзките няма поддръжка, то това не е обич. Но помощта, поддръжката и разбирането са едно, а непрекъснатото обгрижване на възрастния, тираничен човек – напълно друго.

Той не е задължен да пренебрегва други дами

Това не е допустимо, тъй като не е обикновено държание. Да, в случай че той намерено флиртува, ти си в правото си да го поставиш на място. Но, разбери – обичаният ти не може да престане да обръща внимание на красиви дами и да ги пренебрегва, все едно въобще не съществуват. Това опонира с природата му. И с твоята, апропо. Всички ние обръщаме внимание на привлекателните хора, без значение дали сега имаме връзка, или не. Вниманието и изневярата са две радикално разнообразни неща.

Той не е задължен пръв да желае амнистия

По принцип пръв би трябвало да протегне ръка за помиряване този, който усеща, че е подготвен за това. Само по този начин може да се предотврати втората серия на абсурда. Не е значимо кой от двамата ще го направи. И не, той не е задължен да тича при теб с опрощение, единствено тъй като ти умееш да се цупиш и да се обиждаш демонстративно.

Той не е задължен да става различен човек

Истината е, че хората не се трансформират. Ние трупаме витален опит, търсим личния си път, с години се учим да разбираме по-добре самите себе си. Но в последна сметка си оставаме тези, които сме в действителност. Ако не те устройва какъв е твоят мъж – не се опитвай да го промениш. Напразно си губиш времето – и своето, и неговото. Нервите – също.

Той не е задължен да прави нищо, единствено тъй като е мъж

И никой никому не е задължен за нищо поради джендърния симптом. Хората – и мъжете, и дамите, са доста разнообразни. И в случай че твоето момче не наподобява на „ идеалния мъж “, който сама си си измислила – значи, че не си избрала точния човек. Или пък може би е пристигнало времето да отместиш взор от идеала си и да видиш мъжа до теб с невъоръжено око. А не през призмата на стандартите за „ идеалния “.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР