Често измислени недостатъци в очите на нежния пол се оказват

...
Често измислени недостатъци в очите на нежния пол се оказват
Коментари Харесай

Дамите от тези 3 зодии побъркват мъжете

Често измислени дефекти в очите на нежния пол се оказват хипнотизиращи преимущества. Астролозите дават негативен знак на качества като несъразмерна самостоятелност, екстравагантен темперамент, благост, само че пък мъжете са привлечени. Кои са трите зодии, на които мощният пол не може да устои?

Везни

Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и може да приласкае всеки. Представителките на тези зодии са остроумни и положителни слушатели. Могат да поддържат диалог на всяка тематика. Вървят през живота с лекост и непрекъснат оптимизъм.

Везните елементарно се сприятеляват и постоянно са подготвени да създадат комплимент, да се обадят или да напишат очарователно известие. Дамите, родени под този знак, се отличават както с физическа, по този начин и с вътрешна хубост. Вроденият такт и любовта към всичко красиво са тяхната визитна картичка. Разбира се, те избират и мъжът до тях да е подобаващ и да дава отговор на огромните им условия.

Везните са много самокритични към себе си – имиджът им би трябвало да дава отговор на високи стандарти и безмилостно се поправя, в случай че е належащо. Везните са извънредно женствени, което не може да не подлудява мъжете. Понякога това играе против тях. Когато попаднат в сложна обстановка, те постоянно стават изцяло безпомощни и по тази причина постоянно пасивно следят обстановката, очаквайки външна помощ.

Жените от тази зодия се отличават с безкрайна сила и са подготвени да се отдадат на занимателни завършения когато и да е. Често нямат време да преценяват плюсовете и минусите на едно ново премеждие, залагайки по-скоро на инстинкта си, написа Tialoto.bg

Водолей

Жената Водолей не желае да бъде обект на сласт, а по-скоро най-красивият предмет на изкуството. Тя е малко мудна във всичко, в това число и във връзките. Планирате първата си среща с нея? Безсмислено е да очаквате да завършите в леглото.

Водолеите имат огромен разсъдък и са способни да се оправят с всяка задача. Те се стремят да доближат оптималните висоти в кариерата си. Удовлетворените упоритости са доста значими за тях.

Не падат духом при неуспехи, а се учат от грешките си. Дамите от тази зодия са рекордьори по заемани високи позиции, само че в това време те считат за луди хората, които се вълнуват единствено от парите.

Имат доста другари, отличителният им белег е честността и откритостта. Те въобще не знаят по какъв начин да лъжат, очаквайки същото държание от близките. Жената Водолей е подготвена да отвори душата си необятно, в случай че се влюби. Ако тези дами в действителност имат вяра в нещо, е извънредно мъчно да ги разубедите. Независимо от причините и обстоятелствата.

Дева

Девите демонстрират несъразмерен самоконтрол, само че са много демократични във връзка с другите. Те са доста прочувствени, само че се прикриват добре. Вътрешните им желания остават загадка за близките.

Силната страна на тези дами е сдържаността и способността да бъдат съществени, почтени. Те откровено имат вяра в силата на самоусъвършенстването и са доста податливи на въздействието на сериозните преценки на другите. Въпреки че имат отлична вътрешен глас, те избират да се доверят на интелекта.

Животът им се основава на три стълба: изкуство, музика и литература. Девите са уверени, че са в положение да се оправят с всяко затруднение. Тяхната сила е задоволителна за 10 дами.

Предприемайки какъвто и да е бизнес, те са сигурни, че никой няма да може да се оправи с него по метода, както самите те. На Девите обаче може да се има вяра, те са отлични анализатори и обичат да пресмятат всичко, в това число в връзките.

Девите се отличават с добрина, самообладание и благотворителност. Те са отлични съпруги, майки и домакини. Тези дами са доста спретнати, обожават дребни празненства и поддържат хубостта си до последните си дни.

Макар и пресметливи до болежка, Девите губят логиката и бдителността си, когато се влюбят. Те крачат по пътя на любовта, като че ли са на неразучена територия – постоянно са подготвени първо да овладеят и учат, а едвам по-късно да се развиват и усъвършенстват.
Свързани вести Три зодии, на които е доста мъчно да изневерите Невероятен ден за Близнаците, вижте коя зодия се влюбва
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР